Αυτό είναι το μοναδικό κανάλι που έβγαλε «έκτακτη ενημέρωση» για τη φονική κακοκαιρία της Χαλκιδικής
Media

Αυτό είναι το μοναδικό κανάλι που έβγαλε «έκτακτη ενημέρωση» για τη φονική κακοκαιρία της Χαλκιδικής

Κακοκαιρία Χαλκιδική: Την ώρα που η Χαλκιδική βίωνε τραγικές στιγμές με την κακοκαιρία που την έπληξε και που τελικά αποδείχτηκε φονική, μόνο ένα κανάλι στην ελληνική επικράτεια έβγαλε έκτακτο δελτίο ενημέρωσης. 

Ο λόγος για το Open Beyond που στις 2,00 τα ξημερώματα διέκοψε τη ροή του προγράμματός του προκειμένου να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για την τραγωδία που έπληττε εκείνη την ώρα την όμορφη Χαλκιδική.

Κίνηση που φυσικά αποδείκνυε την ετοιμότητα του ενημερωτικού τομέα του καναλιού του οποίου ηγείται ο έμπειρος δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης.

Ο Ζήσης Μούσιος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή του έκτακτου δελτίου και μαζί με τον Δημήτρη Φρέσκο από τις εγκαταστάσεις της Αθήνας συντόνισαν την όλη τηλεοπτική κάλυψη. Από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, ο Παναγιώτης Μανής και ο Άρης Κουτσούπης σε ζωντανή σύνδεση ενημέρωσαν για τις τραγικές στιγμές που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη δίνη της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Δείτε το βίντεο με τις ζωντανές συνδέσεις σε real time του open beyond, του μοναδικού καναλιού που έκανε ζωντανή σύνδεση για την ενημέρωση των τηλεθεατών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved