«Άγριες Μέλισσες»: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της νέας σειράς του ΑΝΤ1 (photos)
Media

«Άγριες Μέλισσες»: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της νέας σειράς του ΑΝΤ1 (photos)

Οι προετοιμασίες για τίς «Άγριες μέλισσες», μιας από τις πιο αναμενόμενες σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες.

Το καστ ολοκληρώθηκε και έγινε η πρώτη ανάγνωση των σεναρίων παρουσία όλων των συντελεστών. Τα γυρίσματα της συναρπαστικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Η συγκεκριμένη σειρά ανήκει σε εκείνες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη σεζόν καθώς πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία τους ήρωες της οποίας αναμένεται να υποδυθούν καταξιωμένοι ηθοποιοί τς τηλεόρασης και του θεάτρου. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία του κάστινγκ και «κλείδωσαν» οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους απαιτητικούς ρόλους της σειράς, όλοι οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού για την πρώτη ανάγνωση των σεναρίων. Την ιστορία, η οποία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που ζουν στον θεσσαλικό κάμπο, κάπου στις δεκαετίες του '50 και ίου '60, υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη, τα σενάρια γράφονται από τους Θωμά Τσαμπάνη, Βάσια Καρυτινού και Βαγγέλη Νάσση, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας συναντάμε τον Λευτέρη Χαρίτο.

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της σειράς, που τοποθετείται μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Δείτε τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην gallery:

Μόνο που την ώρα που έλεγε το «ναι» έβαζε μέσα στο σπίτι της τον διάολο. Μπροστά στη δική τους σωτηρία, οι τρεις αδελφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα και ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Ένα μυστικό που θα στοιχειώσει τη ζωή τους. Η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο και τις τρομερές ενοχές τους για αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν. Μόνο που αυτή δεν είναι η τελευταία πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η μοίρα θα τις φέρει ακόμη μία φορά μπροστά στην οικογένεια των Σεβαστών, όταν ο μικρός γιος του Δούκα, ο Νικηφόρος, ερωτευτεί παράφορα την Ασημίνα και θα τη διεκδικήσει παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δύο πλευρών. Και μέσα σ' όλα αυτά η Δρόσω, που με την επιπολαιότητα της νιότης και της ομορφιάς της θα γίνει ο δούρειος ίππος της ίδιας της της οικογένειας. Η αιτία που το δέσιμο των τριών κοριτσιών θα σπάσει για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved