«Η κόρη μου»: Η αποκάλυψη για το τεστ DNA και η κηδεμονία της Οϊκιού (photos)
Media

«Η κόρη μου»: Η αποκάλυψη για το τεστ DNA και η κηδεμονία της Οϊκιού (photos)

Απίστευτες αποκαλύψεις στην νέα τούρκικη σειρά του ΣΚΑΪ, «Η κόρη μου».

H Τζαντάν μαθαίνει την πραγματική σχέση του Ντεμίρ με τον Ουγούρ και γίνεται έξαλλη, ενώ την ίδια στιγμή η Οϊκιού εξομολογείται στον μπαμπά της ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια για το τεστ DΝΑ.

Παράλληλα, ο Τζεμάλ προχωράει το σχέδιο που θα οδηγήσει τον Ντεμίρ στη φυλακή, αλλά από ό,τι φαίνεται όλα γυρίζουν εις βάρος εκείνου και της Ασού.

Η ημέρα για το σχολικό μπαζάρ φτάνει και η Οϊκιού είναι στενοχωρημένη που κανένας από τους δύο γονείς της δεν δίνει το «παρών». Την ίδια στιγμή, η Τζαντάν πηγαίνει στο σπίτι της Μουφιντέ και εκεί βλέπει μία φωτογραφία του Ντεμίρ με την Οϊκιού και καταλαβαίνει ότι είναι οικεία της πρόσωπα.

Στη συνέχεια, βλέπει άλλη μία φωτογραφία του άντρα με τον Ουγούρ και συνδυάζει μια σειρά γεγονότων που έχουν συμβεί από τότε που τους συνάντησε στο σπίτι της, προσπαθώντας να κλέψουν με πολλούς τρόπους τους ακριβούς πίνακες. Στη συνέχεια, η Τζαντάν απευθύνεται στον Τζεμάλ ζητώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Ντεμίρ. Όσα ακούει την κάνουν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Τζεμάλ, από την πλευρά του, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς καταφέρνει να κλονίσει τη σχέση τους. Επειτα, ο Ντεμίρ επιστρέφει στο σπίτι με την Οϊκιού και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Το μικρό κορίτσι ξεσπάει σε κλάματα και του εξομολογείται ότι γνωρίζει για το τεστ DΝA.

Η απόφαση της Οϊκιού καθορίζει την κηδεμονία.

Δείτε τι αποφάσισε η μικρή στην gallery που ακολουθεί:

Η Ασου και ο Τζεμάλ πηγαίνουν στο γραφείο του δικηγόρου του πατέρα της, ώστε να γίνει η αποδοχή της κληρονομιάς. Εκείνος, όμως, δεν είναι μέσα και συναντούν τυχαία έναν ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίους τους ανακοινώνει κάποια δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, ότι το προηγούμενο βράδυ άδειασε το γραφείο του και έφυγε αφού χρωστούσε πολλά ενοί-κια και ήταν απατεώνας. Η Ασου τρελαίνεται και χτυπάει τον Τζεμάλ.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved