Θυμάστε τον παρουσιαστή της παιδικής εκπομπής «Ουράνιο Τόξο»; Επέστρεψε στην TV! (photos)
Media

Θυμάστε τον παρουσιαστή της παιδικής εκπομπής «Ουράνιο Τόξο»; Επέστρεψε στην TV! (photos)

Ο Χρήστος Δημόπουλος μιλά για την επιστροφή του στη δημόσια τηλεόραση και αποκαλύπτει τι του ζητούν στον δρόμο τα παιδιά που μεγάλωσαν μαζί του.

Ο μίστερ «Ουράνιο τόξο» σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στο αν έχει παρατηρήσει διαφορές στη συμπεριφορά των παιδιών και στα ενδιαφέροντά τους με το πέρασμα του χρόνου.

Επειτα από μια μικρή αποχή, επανακάμψατε και πάλι προ μηνών στην ΕΡΤ με τα «1.000 χρώματα του Χρήστου». Σας είχε λείψει η τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια;

«Ομολογώ πως δεν περίμενα να επιστρέψω, αν και το ήθελα πάρα πολύ. Ξέρετε, όταν κάνεις κάτι για δεκαπέντε χρόνια, σου γίνεται συνήθεια, τρόπος ζωής. Ετσι είχε γίνει και το «Ουράνιο τόξο» με μένα. Οταν έκλεισε η ΕΡΤ, το 2013, και σταμάτησε η εκπομπή, στενοχωρήθηκα. Και όχι τόσο για μένα, όσο γιατί δεν υπήρχε πια ελληνική εκπομπή για παιδιά!».

Τι καινούργιο έφερε η εκπομπή και τι ετοιμάζετε για την επόμενη σεζόν;

«Μια πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Τα «1.000 χρώματα του Χρήστου» είναι ουσιαστικά η συνέχεια του «Ουράνιου τόξου». Και η εκπομπή έχει όλα όσα αγάπησε το κοινό. Κουβέντα με τα παιδιά, κατασκευές, βιβλιοπαρουσίαση. Προσθέσαμε δύο νέες ενότητες: τα «Πειράματα και θάματα» και τα «Ταξίδια του ήπιου θερμοκηπίου», όπου ο γνωστός καθηγητής μας ξεναγεί σε πόλεις που επισκέφτηκε στις περιπέτειες του. Του χρόνου ελπίζω να εντάξουμε στο δυναμικό της εκπομπής και μια κούκλα-έκπληξη!».

Στο πέρασμα των χρόνων τα παιδιά έχουν αλλάξει; Παρατηρείτε διαφορές στη συμπεριφορά και στα ενδιαφέροντα τους;

«Προφανώς έχουν αλλάξει τα ενδιαφέροντα τους. Η τεχνολογία κάνει δυναμικά την εμφάνιση της. Για παράδειγμα, ένα παιδάκι μου είπε πως όταν μεγαλώσει θα γίνει youtuber! Κάποια πράγματα όμως παραμένουν σταθερά. Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν ακόμα τα μακαρόνια με κιμά!».

Μπορείτε να θυμηθείτε χαρακτηριστικές ατάκες από τα παιδιά που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκπομπές σας;

«Ατάκες αμέτρητες. Δεν ξέρω ποια να πρωτοθυμηθώ! Τα παιδιά είναι πάντα πολύ αυθόρμητα και πρέπει πάντα να είμαι προετοιμασμένος να ακούσω και τα πιο απίθανα. Πολλές φορές δεν μπορώ να κρατήσω τα γέλια μου».

Έχει τύχει να συναντήσετε στον δρόμο ένα από αυτά τα παιδιά που τώρα πλέον έχουν μεγαλώσει αρκετά;

«Πολύ συχνά. Κυρίως παιδιά που έβλεπαν παλιά το «Ουράνιο τόξο» και τώρα είναι γύρω στα 25 ή μεγαλύτερα. Είναι πολύ συγκινητικό, γιατί έρχονται, βγάζουν σέλφι μαζί μου και μου λένε πως μαζί μου μεγάλωσαν!», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved