Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει τον λόγο που τον πιάνει κατάθλιψη (photos)
Media

Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει τον λόγο που τον πιάνει κατάθλιψη (photos)

Είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα της TV κυρίως για τα μικρά παιδιά.

Ο εν λόγω παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν πιστεύει ότι οι μικροί τηλεθεατές είναι δύσκολο κοινό, τι αποτελεί έμπνευση για εκείνον στη συγγραφή των βιβλίων του και τι του αρέσει να παρακολουθεί στην τηλεόραση. Εκείνο όμως στο οποίο επέμεινε στα λόγια του ήταν ο λόγος που τον πιάνει... κατάθλιψη!

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται και διαβάστε τον λόγο που φτάνει στο σημείο να πάθει... κατάθλιψη:

Οι μικροί τηλεθεατές πιστεύετε ότι είναι δύσκολο κοινό;

«Πολύ. Γιατί δεν έχουν ενδοιασμούς, δεν προσποιούνται, ούτε προσπαθούν να είναι «πολιτικώς ορθά» που λέμε. Αν δεν τους αρέσει κάτι, σου το λένε κατάμουτρα και χωρίς περιστροφές! Και έχουν και απαιτήσεις. Εχουν ισχυρές απόψεις και δεν αρκούνται στα τετριμμένα».

Οι γονείς θα πρέπει να είναι αυστηροί στο θέμα «τι και πότε βλέπω τηλεόραση»;

«Οσο περισσότερο γίνεται. Είναι μεγάλη παγίδα η τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε μια κινούμενη εικόνα που βρίσκεται στο σαλόνι σου. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Αλλά αυτό προϋποθέτει πως πρώτα οι γονείς πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Αν οι ίδιοι δεν μπορούν να συμμορφωθούν, πώς θα συμμορφωθούν τα παιδιά τους;»

Εσείς βλέπετε τηλεόραση; Τι αγαπάτε να παρακολουθείτε και γιατί;

«Αρκετά, μια και είναι η δουλειά μου. Κυρίως βλέπω ταινίες και ιστορικές σειρές. Λατρεύω επίσης τα πολεμικά ντοκιμαντέρ. Μα παρακολουθώ και πολλά ξένα παιδικά, για να ενημερώνομαι. Και όταν συνειδητοποιώ πως ένα επεισόδιο μιας ξένης παιδικής σειράς κοστίζει όσο όλη η φετινή σεζόν της δικής μας εκπομπής, με πιάνει κατάθλιψη!».

Εκτός από την παρουσίαση της εκπομπής, ασχολείστε και με τη συγγραφή βιβλίων. Τι αποτελεί για εσάς όλα αυτά τα χρόνια πηγή έμπνευσης;

«Οταν τελείωσε το «Ουράνιο τόξο» καταπιάστηκα με τη συγγραφή, μια παλιά μου αγάπη που δεν είχα τον χρόνο να χαρώ. Εγραψα από το 2013 δεκαέξι βιβλία, που εκδόθηκαν όλα από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Κύρια πηγή έμπνευσης για μένα είναι η Αθηνά και η Θεοδώρα, οι δύο μου εγγονές! Αλλά και το «Ουράνιο τόξο» μου έδωσε ιδέες για τα βιβλία μου με τις κατασκευές».

Θεωρείτε ότι τα Ελληνόπουλα διαβάζουν αρκετά;

«Οι Ελληνες δεν διαβάζουν αρκετά. Πόσω μάλλον τα Ελληνόπουλα. Σας είπα, εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Αν δεν μας βλέπουν τα παιδιά μας να διαβάζουμε, πώς να αγαπήσουν το διάβασμα; Κι όμως, το διάβασμα είναι πολύ σπουδαία υπόθεση. Με ένα βιβλίο ταξιδεύεις. Και όχι μόνο σε τόπους, μα και σε χρόνους μαγικούς και φανταστικούς!», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved