Βασίλης Μίχας: Δε φαντάζεστε πώς πήρε τον ρόλο στην «Επιστροφή» (photos)
Media

Βασίλης Μίχας: Δε φαντάζεστε πώς πήρε τον ρόλο στην «Επιστροφή» (photos)

O Βασίλης Μίχας πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Η επιστροφή» και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο πήρε τον ρόλο και ομολογουμένως μας ξάφνιασε!

Ακόμη, μίλησε για την αρχή της πορείας του, καθώς έχει κάνει modeling κι έχει ποζάρει για μεγάλα περιοδικά, ενώ εξομολογήθηκε αν είδε αλλαγές στην καθημερινότητά του λόγω της συμμετοχής του στη σειρά του ΑΝΤ1.

Στον χώρο του μόντελινγκ έχεις κάνει ήδη σημαντικά βή­ματα. Ποια είναι η πιο σημαντική σου συνεργασία μέχρι ώρα;

Το ελληνικό και το τουρκικό Esquire είναι από τις πολύ ωραίες δουλειές που έχω να θυμάμαι. Επίσης, οι συνεργασίες μου με τους σχεδιαστές Angelos Frentzos και Μικε Ψολασ στη Μαδρίτη. Αλλά για να σου πω την αλήθεια, αυτά που χαίρομαι πολύ είναι κάποια tests που έχω κάνει με πολύ καλούς φωτο­γράφους, όπως τον Κώστα Αυγούλη, τον Χάρη Φαρσαράκη, τον Γιώργο Μαλεκάκη και τον Γιάννη Τζανή.

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Όταν τελείωσα το σχολείο, πέρασα στο ΤΕΙ Πειραιά, αλλά η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο. Ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό από τα 6 μου χρόνια. Δυστυχώς, έπειτα από κάποιους σοβαρούς, τραυματισμούς και τρεις επεμβάσεις στα γόνατα, αναγκάστηκα να σταματήσω τον αθλητισμό. Εκεί που ήμουν στις«μαύρες μου», μου πρότεινε ένας ατζέντης να κάποιες δουλειές ως μοντέλο και σκέφτηκα «γιατί όχι;». Βέβαια, μετά το πήρα πολύ σοβαρά κι έτσι ξεκίνησα να βγαίνω στο εξωτερικό για να το κυνηγάω και για να κάνω δουλειές.

Αλήθεια, πώς πήρε τον ρόλο στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά;

Η αποκάλυψη δια στόματος Βασίλη Μίχα στις παρακάτω φωτογραφίες…

Είδες αλλαγή στην καθημερινότητα σου μετά τον ρόλο σου στη σειρά; Υπάρχει κάτι που να σε δυσκόλεψε;

Υπήρξαν πολλά πράγματα που με δυσκόλεψαν, διότι δεν είχα καμία εμπειρία στην υποκριτική και στο πώς γίνεται ένα γύρι­σμα. Έπρεπε να τα μάθω όλα και μάλιστα γρήγορα, γιατί τα γυρίσματα μιας καθημερινής σειράς έχουν τεράστιες απαιτή­σεις και καθόλου χρόνο για χάσιμο. Οπότε άκουγα, παρατη­ρούσα και έκανα ό,τι μπορούσα ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω να το κατάφερα.

Δέχεσαι μηνύματα από θαυμάστριες. Υπάρχει κάτι που να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Δεν έρχομαι εύκολα σε δύσκολη θέση, γιατί ξέρω πως στα social media οι άνθρωποι είναι πολύ απελευθερωμένοι ή ακόμα και προκλητικοί. Δεν έχω όμως κανένα θέμα, γιατί γνωρίζω πως ο κόσμος στα social media δεν είναι πραγματικός, οπότε τον παρακολουθώ σαν να είναι cartoon movie. Συνεπώς, ούτε σοκάρομαι ούτε παίρνω στα σοβαρά τα πράγματα που συμβαίνουν εκεί.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved