Exclusive: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha; Όλη η αλήθεια! (photos)
Media

Exclusive: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha; Όλη η αλήθεια! (photos)

Και ενώ η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές της στο Αιγαίο με την οικογένειά της, πολλά ακούγονται για το μέλλον της στον Alpha. Εδώ λοιπόν, θα μάθετε όλη την αλήθεια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ελένη προσχώρησε στην οικογένεια του Alpha το 2005, μετά από δέκα χρόνια μεγάλης τηλεοπτικής πορείας στον ΑΝΤ1 στον οποίο και αναδείχθηκε.

Η Ελένη λοιπόν εδώ και 14 τηλεοπτικές σεζόν κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού του Alpha και όπως μαθαίνουμε, αυτό σκοπεύει να κάνει και για ακόμη έναν χρόνο.

Τον Φεβρουάριο του 2016 υπήρξε ανανέωση του συμβολαίου της για άλλα τέσσερα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα στην οικογένεια του Alpha μέχρι και το 2020.

Έτσι, δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα για το τηλεοπτικό της μέλλον -τουλάχιστον το άμεσο- η Ελένη Μενεγάκη η οποία έχει αρκετό καιρό μπροστά της για να χορτάσει ήλιο, θάλασσα και τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Και αυτό γιατί η ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει οριστεί είτε για τις 30 Σεπτεμβρίου είτε για τις 7 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε, η Ελένη θα συνεχίσει να κάνει συχνές εξορμήσεις στα νησιά του Αιγαίου, έχοντας όμως πάντα ως «βάση» της τα Άχλα της Άνδρου. Δείτε φωτογραφίες της από τις φετινές διακοπές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved