To «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με όλους τους πρωταγωνιστές (photos)
Media

To «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με όλους τους πρωταγωνιστές (photos)

Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς επιστρέφει στον ΑΝΤ1 κι έτσι το «Καφέ της Χαράς» θα ξαναπροβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το πρωί της Τρίτης 16/7/2019 ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 κάλεσε τους δημοσιογράφους και έδωσε μια πρώτη γεύση από το καινούργιο του πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε λοιπόν επίσημα την επιστροφή της σειράς κι έτσι η 4η σεζόν του πιο διάσημου τηλεοπτικού καφέ είναι γεγονός.

Έπειτα από 15 χρόνια η σειρά αναβιώνει και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζης Ποφάντης πρόκειται να επανακάμψουν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Το κέντρο βάρους ωστόσο πέφτει στην Βάλια και το Μανωλάκη, τα παιδιά δηλαδή του Δημάρχου Περίναδρου Πώποτα και της Χαράς.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν πόσο έχουν μεγαλώσει οι δύο πρωταγωνιστές Έφη Ρασιά (Βάλια) και Πάρης Σκαρτσολιάς (Μανωλάκης) αλλά και ποιες είναι οι περιπέτειες στις οποίες θα μπουν!

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του ανέφερε ότι η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved