Έκτορας Μποτρίνι: «Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε;» (photos)
Media

Έκτορας Μποτρίνι: «Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε;» (photos)

Ο Έκτορας Μποτρίνι θεωρείται αυστηρός όσον αφορά στο θέμα του φαγητού. 

Βραβευμένος σεφ και επαγγελματίας στην κουζίνα δεν δέχεται την προχειρότητα.

Άλλωστε ποιος ξεχνάει την on air αντίδρασή του κάθε φορά που το φαγητό δεν του άρεσε;

Έβλεπες MasterChef;

«Ναι, το έβλεπα. Μια φορά είχα ακούσει τους τρεις κριτές να λένε ότι βγάζουν «amuse-bouche» στα μαγαζιά τους. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εκπαίδευση του κοινού; Ακούω να κοροϊδεύουν το MasterChef και να το λένε reality, αλλά αυτή είναι μια πληροφορία που ακούστηκε εκεί. Ήξερε ο 'Ελληνας πριν από τρία χρόνια τι είναι «το amuse-bouche»; Εσύ ξέρεις; Είναι το καλωσόρισμα που σου βγάζουν στο μαγαζί»

θα πήγαινες ως κριτής στο MasterChef;

«Ήταν να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχα και ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά γιατί με ρωτάς; Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε;»

Πως σε αντιμετωπίζει ο κόσμος;

«Πολλοί με βρίζουν και κάποιοι με αγαπούν. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν με αντιμετωπίζουν ως μάγειρα»

Σε αντιμετωπίζουν ως παρουσιαστή;

«Ακριβώς. Δεν έχουν έρθει στην Κέρκυρα που είναι η ναυαρχίδα μας ή εδώ, στο Etrusco, για να κατανοήσουν τι κάνω. Με έχουν ταυτίσει με μια pasteria που έχει κλείσει εδώ και έξι χρόνια. Για αυτό και εγώ τους λέω: «Καλύτερα να το βουλώσεις και να έρθεις να φας».

Συμφωνείς, δηλαδή, ότι οι μάγειρες «καίγονται» με την πολλή τηλεόραση.

«Ναι, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Οι μάγειρες πρέπει να είναι στην κουζίνα. Όποιος είναι συνέχεια στην τηλεόραση και δεν είναι εδώ, το έχασε το παιχνίδι»

Σου έχουν στείλει ποτέ πιάτο πίσω;

«Μια και δυο φορές; Στο εστιατόριο μου, στην Κέρκυρα, μου έστελναν συνέχεια. Θυμάμαι ακόμα μία φορά που είχα βγάλει ένα εσκαλόπ εντελώς άψητο από τη μια μεριά» εξήγησε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved