Συνεργάτης της Μενεγάκη δηλώνει: «Πάρα πολλοί έχουν ευεργετηθεί από την Ελένη» (photos)
Media

Συνεργάτης της Μενεγάκη δηλώνει: «Πάρα πολλοί έχουν ευεργετηθεί από την Ελένη» (photos)

Έχει δουλέψει σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια. Μετρά σχεδόν 20 χρόνια δημοσιογραφικής πορείας ενώ τα τελευταία 10 από αυτά βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

O γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά γι' αυτή τη συνεργασία αλλά και για τις δυσκολίες και τις ευκολίες, στο πλευρό της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Είσαι από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.

«Κάποια στιγμή το είχαμε συζητήσει και με την Ελένη και μου είχε πει «είσαι πάρα πολλά χρόνια εδώ πλέον». Έχει ένα ενδιαφέρον, υπάρχει μια ποικιλία στις ειδήσεις και στα θέματα που κάνω για την εκπομπή. Είναι πιο ιστορικά, πιο ψαγμένα.

Παρόλο που η εκπομπή είναι ψυχαγωγικό μαγκαζίνο...

«Την πρώτη χρονιά που συνεργάστηκα με την Ελένη δυσκολευτήκαμε λίγο. Δεν ήταν εύκολο μια ψυχαγωγική εκπομπή να αφομοιώσει ένα ενημερωτικό κομμάτι επικαιρότητας. Βέβαια, από την πρώτη στιγμή, ήθελαν έναν δημοσιογράφο για να καλύπτει αυτή τη θεματολογία, διότι δεν γίνεται μια ζωντανή εκπομπή να μη λέει τι γίνεται έξω από το στούντιο. Δεν κάναμε κάτι περισσότερο από αυτό που λέει η κοινή λογική».

Η Ελένη είναι εύκολη ή δύσκολη συνεργάτις;

«Δεν ξέρω αν είναι εύκολη ή δύσκολη, ξέρω ότι, αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, ως επαγγελματίας, θα περάσεις καλά. Είναι προσεκτική και βοηθάει τον κόσμο. Νομίζω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ευεργετηθεί από την Ελένη. Θα τολμούσα να πω ότι έφτιαξαν και το όνομα τους. Οπότε νομίζω πως αν κάνεις αυτό που έχεις συμφωνήσει, δεν έχεις κανένα πρόβλημα».

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι αμήχανα με κάποια θέματα;

«Συμβαίνει αυτό, ναι! Υπάρχει η σκαλέτα με τα θέματα που έχουμε συμφωνήσει, αλλά, ανάλογα με το πώς πάει η εκπομπή, μπορεί να αλλάξει η θεματολογία ή να ειπωθεί κάτι στον αέρα που είναι «εκτός ύλης». Καμιά φορά τους κάνω πλάκα και τους λέω: «Ετοιμαστείτε τώρα, βγάλτε μια κόλλα χαρτί, γιατί έχουμε έκτακτο διαγώνισμα από την Ελένη». Προσπαθώ σε αυτά που ξέρω να απαντώ. Άλλωστε, σε αυτά που δεν γνωρίζουμε καλό είναι να μη δίνουμε απαντήσεις».

Η τηλεοπτική παρέα πρέπει να είναι παρέα και εκτός πλατό;

«Δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνεις παρέα. Εμείς, πάντως, συναντιόμαστε πολλές φορές. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι κάνω ιδιαίτερη παρέα με κάποιον, όμως, για να είναι ωραίο το κλίμα στην εκπομπή, πρέπει να έχεις πολύ καλές σχέσεις με τον διπλανό σου. Όταν δεν μιλάς ή υπάρχουν κόντρες, νομίζω ότι αυτό φαίνεται στον τηλεθεατή. Όπως, επίσης, φαίνεται αν κάποιος δεν είναι καλά ψυχολογικά, στην προσωπική του ζωή.

Εγώ πάντα προσπαθώ σε αυτές τις περιπτώσεις να μην το δείχνω και είναι ένα κομμάτι που το δουλεύω χρόνια. Καμιά φορά με ρωτάει η Ελένη: «Εσύ δεν έχεις προβλήματα; Δεν έχεις θέματα στο σπίτι σου;», θεωρώ πως, όταν βγαίνουμε στην τηλεόραση και απευθυνόμαστε σε πολύ κόσμο, πρέπει να είμαστε ακριβώς αυτοί που περιμένει να δει.

Το μεγαλύτερο χάρισμα της Ελένης ποιο είναι, κατά τη γνώμη σου;

«Είναι πολύ επικοινωνιακή και αυτό που της λέω χαριτολογώντας είναι ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο το όνομά της να είναι brand name σαν το πολύ γνωστό αναψυκτικό που το πίνουμε όλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει, είναι επαγγελματίας σε όλα. Μη με ρωτήσεις για τις δυσκολίες. Όλοι οι άνθρωποι, όταν είναι σε τέτοιες θέσεις έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους. Νομίζω ότι σε αυτή την αμφίδρομη σχέση έχει κερδίσει πολλά από εμάς και εμείς έχουμε κερδίσει πολλά από εκείνη», λέει στη real life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved