«Το Πρωινό»: Αυτές θα είναι οι αλλαγές τη νέα σεζόν (photos)
Media

«Το Πρωινό»: Αυτές θα είναι οι αλλαγές τη νέα σεζόν (photos)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις αλλαγές που θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική χρονιά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αν έχει συζητήσει για κάποιο άλλο project εκτός «Πρωινού».

Στη συνέντευξή του αυτή έκανε διάφορες αποκαλύψεις, ενώ αναφέρθηκε στην εμπειρία του φέτος, δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

Πέρυσι είχες πει ότι δεν θα επέστρεφες σε πρωινή εκπομπή ως μέλος πάνελ και μόνο. Κάνοντας μια αποτίμηση της σεζόν που τελείωσε, ήταν ευδιάκριτος ο ρόλος σου σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινού»;

«Το ζητούμενο μου ήταν να εξελιχθώ. Να κάνω και κάτι άλλο. Να μην έχω τον ρόλο που είχα στις πρωινές εκπομπές του Mega. Ήταν επιτυχημένη η ομάδα που είχαμε στο Mega με τον Γιώργο, τη Φαίη και τη Σάσα. Είχαμε περάσει καλά, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όμως ήθελα να προχωρήσω, να κάνω και άλλα πράγματα. Όπως και έγινε. Δεν ήταν ο ρόλος μου αμιγώς συμμετοχή στο πάνελ. Είχα την ελευθερία και την ευχέρεια και να προτείνω πράγματα και να τολμήσω πράγματα. Πάντα σε συνεννόηση με τη Φαίη, την αρχισυντάκτρια και όλη την υπόλοιπη ομάδα. Δεν είναι αυτοσκοπός μου, το πρώτος, δεύτερος κ.τ.λ. Σαφώς και έχω φιλοδοξίες και όταν θα έρθει η ώρα μου θα τις εκπληρώσω. Όμως δεν βάζω ταμπέλες».

Ποια ήταν η εξέλιξη φέτος;

«Η ελευθερία που μου δόθηκε. Μου είχε πει η Φαίη «σου έχω εμπιστοσύνη», «μπες την ώρα της συνέντευξης, βγες». Την εισέπραξα την εμπιστοσύνη όχι μόνο από τη Φαίη, απ' όλη την ομάδα. Έκανα πολλά. Το «Μέχρι να 'ρθει η Φαίη», τη «Γιαγιά». Μετά κρατήσαμε το «Αποκλειστικό». Η Φαίη ήταν απόλυτα συνεπής απέναντι μου σε όσα είχαμε πει. Ήταν δίπλα μου και ήμουν δίπλα της από την πρώτη εκπομπή μέχρι το τέλος».

Οπότε πέρασες καλά τη φετινή σεζόν στο «Πρωινό»;

«Ναι, ήταν μια χρονιά που ανυπομονούσα να ξυπνήσω για να πάω στη δουλειά μου».

Πες μου για την επόμενη σεζόν...

«Συνεχίζω στην εκπομπή κανονικά».

Θα ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου ή πάτε σε νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1;

«Είμαστε σε συζητήσεις για την υπογραφή ενός νέου διετούς συμβολαίου με οption + 1 χρόνο. Μικρή σημασία έχει αυτό. Νομίζω πιο σημαντικό είναι το ότι έχουμε κοινούς στόχους και αμοιβαία εκτίμηση με τον ΑΝΤ1».

Έχετε συζητήσει και για κάποιο άλλο project εκτός «Πρωινού»;

«Ναι, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Θα συμμετάσχω με μεγάλη χαρά στο «Πρωινό» και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Έχεις προτείνει κάτι στον ΑΝΤ1;

«Πάντα κάνω προτάσεις. Και για άλλες ζώνες αλλά και για νέες στήλες στο «Πρωινό».

Στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε ποιες είναι οι αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη σεζόν στο Πρωινό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved