Ευαγγελία Μουμούρη: Σε αυτή τη σειρά θα τη δούμε την επόμενη σεζόν
Media

Ευαγγελία Μουμούρη: Σε αυτή τη σειρά θα τη δούμε την επόμενη σεζόν

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους παίκτες των ριάλιτι που μεταπήδησαν στον χώρο της υποκριτικής.

Δήλωσε επίσης ότι ο χρόνος που περνάει είναι δώρο για εκείνη, ενώ αποκάλυψε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα τη δούμε τη νέα σεζόν.

Τηλεοπτικά βρίσκεστε σε συζητήσεις;

«Συμφώνησα να κάνω κάποια γκεστ στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι που είχα ξανακάνει και πριν από δύο χρόνια».

Ριάλιτι παρακολουθείτε;

«Ενα διάστημα που δεν είχα θέατρο παρακολουθούσα το «Master Chef». Με χαλάρωνε πάρα πολύ ο τρόπος που αυτοί οι τρεις κριτές αντιμετώπιζαν τα πράγματα».

Σας ενοχλεί που πρωταγωνιστούν σε σειρές και παραστάσεις άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί;

«Όχι, δεν με ενοχλεί. Η παραγωγή παίρνει το ρίσκο της και την ευθύνη. Εμένα αυτό που με ενοχλεί, πέραν των ανθρώπων που δεν είναι ηθοποιοί, είναι ότι η υποκριτική είναι μια τέχνη, είναι σαν να πάω εγώ να φτιάξω ένα τραπέζι σκαλιστό με τριανταφυλλάκια. Δεν μπορώ να το κάνω αν δεν μου έχει πει κάποιος «έτσι θα το φτιάξεις».

Αναφέρομαι σε ανθρώπους που κέρδισαν ένα ριάλιτι και μεταπήδησαν στον χώρο της υποκριτικής...

«Ωραία μεταπήδησαν, καλά έκαναν. Το θέατρο δεν είναι εύκολο. Η καθημερινότητα μας είναι καθημερινότητα εργάτη. Οπότε ο χρόνος θα δείξει και γι’ αυτό δεν με ενοχλεί».

Πώς τα πάτε με τον χρόνο που περνά;

«Ο χρόνος που περνά είναι δώρο για μένα».

Ο έρωτας σας έχει βασανίσει;

«Ναι, με έχει βασανίσει μικρότερη. Ο έρωτας δεν είναι λουλουδάκια και καρδούλες. Ο έρωτας είναι σπαθιά, βέλη, αλυσίδες...», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved