Aργύρης Αγγέλου: Αποκάλυψε πώς είναι οι καλοκαιρινές περιοδείες και αν προλαβαίνει να κάνει πράγματα
Media

Aργύρης Αγγέλου: Αποκάλυψε πώς είναι οι καλοκαιρινές περιοδείες και αν προλαβαίνει να κάνει πράγματα

Ο Aργύρης Αγγέλου εξομολογήθηκε αν κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής περιοδείας δύναται να απολαύσει τα μέρη τα οποία επισκέπτεται.

Ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ηθοποιούς, ο Αργύρης Αγγέλου, μιλά για την περιοδεία της κωμωδίας «Μαρία Πενταγιώτισσα» στην οποία συμμετέχει και εξηγεί γιατί του αρέσει να δουλεύει τα καλοκαίρια.

Ξεκινήσατε περιοδεία με την κωμωδία «Μαρία Πενταγιώτισσα».

«Είναι ίσως ένα από τα πιο ωραία και αστεία έργα του Μποστ. Και νομίζω ότι με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Μελέτη Ηλία, Δημήτρη Μαυρόπουλο και Χάρη Γρηγορούπουλο, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, είμαστε η πιο τρελή και η πιο χαρούμενη παρέα του καλοκαιριού. Η Μαρία η Πενταγιώτισσα ήταν υπαρκτό πρόσωπο και το έργο διακωμωδεί την ιστορία της με μοναδικό τρόπο. Υποδύομαι έναν παρουσιαστή, ο οποίος πάει στους Πενταγιούς για να μάθει το παρελθόν της και συναντά τη δισέγγονη της, η οποία ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της».

Μιλάμε για μια τσαχπίνα γυναίκα.

«Φημίζεται για αυτό και λέγεται ότι, όταν πήγε στο δικαστήριο, γιατί έγιναν φόνοι εξαιτίας της, αθωώθηκε παμψηφεί, γιατί τους θάμπωσε η ομορφιά της».

Φέτος δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που δουλεύετε.

«Πρέπει να είναι το έβδομο ή το όγδοο. Κι αν είχα την επιλογή, θα δούλευα κάθε καλοκαίρι. Η περιοδεία είναι δουλειά και διακοπές μαζί».

Δεν προτιμάτε να κάθεστε και να βλέπετε το απέραντο γαλάζιο;

«Ναι, για δυο τρεις εβδομάδες, όχι για όλο το καλοκαίρι. Ακόμη και τότε που ήμουν πιτσιρικάς και δεν συμπαθούσα το σχολείο, γιατί δεν τα πήγαινα καλά, όταν έρχονταν οι διακοπές και έφτανε το τέλος Ιουλίου βαριόμουν και έλεγα «άντε να αρχίσει το σχολείο».

Προλαβαίνετε να δείτε πράγματα στις πόλεις που επισκέπτεστε;

«Εξαρτάται από το πώς διαχειρίζεσαι το χρόνο σου. Υπάρχουν πόλεις στις οποίες πας για δυο και τρεις μέρες. Το δύσκολο είναι όταν πας σε μια πόλη, δουλεύεις το βράδυ και το πρωί φεύγεις», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved