«Australia’s Got Talent»: Ο τυφλός ομογενής που αποθεώθηκε (photos)
Media

«Australia’s Got Talent»: Ο τυφλός ομογενής που αποθεώθηκε (photos)

Οι κριτές του «Australia’s Got Talent» μαγεύτηκαν από την φωνή του και τον έστειλαν απευθείας στους τελικούς του talent show, καθώς κατάφερε παράλληλα να ξεσηκώσει το κοινό, το οποίο τον χειροκροτούσε όρθιο.

Ωστόσο, ο Ελληνοαυστραλός Πολ Καπελέρις, όπως εξήγησε, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, καθώς είναι τυφλός και δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει στο πλατό.

Τη συγκινητική ερμηνεία του 22χρονου ομογενούς από το Σίδνεϊ επέλεξε το τηλεοπτικό δίκτυο Seven Network για το teaser της νέας σεζόν του «Australia’s Got Talent», που ξεκινάει την Κυριακή.

Στο τρέιλερ φαίνεται ο Πολ Καπελέρις να ανεβαίνει στη σκηνή συνοδευόμενος από τη μητέρα του. Ο νεαρός ομογενής έχει μόλις το 5% της όρασής του και όπως εξομολογήθηκε βίωσε bullying και φοβόταν να πάει στο σχολείο.

Όταν ο Πολ Καπελέρις έκατσε στο πιάνο και άρχισε να παίζει και να τραγουδάει το «Rise up» της Αντρα Ντέι, στο πλατό επικράτησε απόλυτη σιωπή, η οποία έσπασε με πάταγο όταν τελείωσε.

Όλοι τον χειροκροτούσαν όρθιοι, ενώ η κριτής Λούσι Ντουράκ πάτησε το Χρυσό Κουμπί (Golden Buzzer) στέλνοντάς τον απευθείας στην τελική φάση του διαγωνισμού.

«Δεν κατάλαβα ότι πάτησαν το Golden Buzzer ή ότι με χειροκροτούσαν όρθιοι. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Ομως ένιωσα την ενέργειά τους» δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved