Ο Ντίνος Καρύδης ξεκίνησε τα γυρίσματα για το «Λόγω Τιμής» (Photos)
Media

Ο Ντίνος Καρύδης ξεκίνησε τα γυρίσματα για το «Λόγω Τιμής» (Photos)

Γυρίσματα αρχίζει σήμερα ο Ντίνος Καρύδης!

Ο παλαίμαχος ηθοποιός συμμετέχει ξανά στη θρυλική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω τιμής», που θα προβληθεί από τον Σκάι τον επόμενο Οκτώβριο, κρατώντας τον ίδιο ρόλο που είχε 20 χρόνια πριν, αυτόν του τηλεοπτικού πατέρα της Αγγελικής Δημητρακοπούλου και του Δημήτρη Αλεξανδρή.


«Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με έναν μικρό ρόλο σε αυτή τη σπουδαία σειρά. Το ήθελα γιατί μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει τόση χαρά. Με ανάστησε αυτή η πρόταση» λέει στην «Espresso» φανερά συγκινημένος, καθώς ύστερα από 20 χρόνια θα συναντηθεί και πάλι με όλους εκείνους τους νεαρούς τότε ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε εξαιρετικά.


«Τότε όλοι αυτοί οι υπέροχοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί ήταν νέα παιδιά. Από την πρώτη στιγμή είχα καταλάβει πόσο σπουδαίοι συνάδελφοι είναι και ότι θα πάνε πολύ ψηλά. Και δεν έπεσα έξω καθόλου. Τα παιδιά αυτά είναι η αφρόκρεμα της υποκριτικής τέχνης. Βέβαια ακόμη έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου και δεν περπατάω καλά αλλά ο σκηνοθέτης ξεκλέβει τα πλάνα και δεν φαίνεται το πρόβλημα», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved