Αυτά κι αν είναι νέα! Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση
Media

Αυτά κι αν είναι νέα! Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση. Μετά από αρκετό διάστημα που ήταν εκτός, μιας και είχε επιλέξει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα επιστρέφει στην TV!

Η παρουσιάστρια λοιπόν θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα, στο «Thrive», την Κυριακή 28 Ιουλίου, στις 09.00, στον ΑΝΤ1!

Η Χριστίνα Λαμπίρη μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ένα χρόνο πριν στην πυρκαγιά στο Μάτι όπου βρίσκεται το σπίτι της. «Μέχρι να πάρω το σκυλί, να βάλω τις σαγιονάρες μου, να μπω στο αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω» δηλώνει και συνεχίζει να περιγράφει: «Με τον κόσμο σε κατάσταση πανικού, τα αυτοκίνητα γεμάτα ανθρώπους βουρκωμένους, παιδιά να ουρλιάζουν, τρόμος στα μάτια, όλα μαζί έβλεπες, κλουβιά, σκυλιά, παιδιά, ηλικιωμένοι, στοιβαγμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, δεν θα φύγουν ποτέ οι σκηνές αυτές από το μυαλό μου. Φυσάει αέρας και τρέμω».

Όσο για την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, η Χριστίνα Λαμπίρη λέει: «Προέκυψαν διάφορα θέματα στα τελευταία χρόνια των συνεργασιών μου, τα οποία με στεναχώρησαν πάρα πολύ, με στρεσάρισαν πάρα πολύ, με έφθειραν στην ψυχή, και έφτασε πια το πλήρωμα του χρόνου, πέρυσι να το αποχαιρετήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved