Καμπάκογλου: Η «Αυλή των χρωμάτων», ο ρόλος του σύζυγου της και όσα είπε για την κόρη της (pics)
Media

Καμπάκογλου: Η «Αυλή των χρωμάτων», ο ρόλος του σύζυγου της και όσα είπε για την κόρη της (pics)

Η «Αυλή των χρωμάτων» ήταν το όνειρο της Αθηνάς Καμπάκλογλου και το έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. 

Η δημοσιογράφος μίλησε για την εκπομπή της στην ΕΡΤ2, τη συνεργασία με το σύζυγό της, αλλά και την απόφαση της κόρης της ν' ασχοληθεί με την υποκριτική.

Φέτος, η «Αυλή των χρωμάτων» έδωσε άλλο χρώμα στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Εσύ τι αποκόμισες από αυτή τη διαδρομή;

«Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Εκπομπές με πολλή αγάπη και μεράκι. Η προσπάθεια μας βρήκε ανταπόκριση και στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στα τηλεοπτικό κοινό. Ακούσαμε πολύ θετικές κριτικές και είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και, για να μην παρεξηγηθούμε, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ελλείψεις μας στοχεύουμε διαρκώς σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και τα περιθώρια εξέλιξης διευρύνονται διαρκώς. Ποιος ήταν ο αρχικός στόχος της εκπομπής; Να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά στην ΕΡΤ, ωραίες εκπομπές τις οποίες χαρακτηρίζει η ποιότητα. Να δώσουμε χαρά στον τηλεθεατή, να ακουστούν ωραίες ιστορίες και καλή μουσική. Μείναμε πιστοί στην αισθητική μας προβληματιστήκαμε πολλές φορές αλλά τελικά υπηρετείς χωρίς να βαρυγκωμάς αυτό που πιστεύεις και αγαπάς.»

Ποιος καλεσμένος σου σε εξέπληξε;

«Αγαπώ πολύ τη δουλειά αυτή γιατί δίνει τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή με πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Όλοι οι καλεσμένοι μας ήταν εξαιρετικοί. Θα σου πω, όμως, για τρεις καινούργιους φίλους που απέκτησα μέσα από την εκπομπή. Τον μαέστρο Νίκο Στρατηγό, ο οποίος συνεργάζεται με σπουδαία ονόματα, τον κορυφαίο σολίστα του μπουζουκιού Θανάση Βασιλά και το διαμάντι Γιώργο Αλτη, σπουδαίο παίκτη και αξιόλογο ερευνητή. Με αυτούς τους ανθρώπους μιλάμε διαρ¬ώς και μου προσέφεραν με ανιδιοτέλεια τη φιλία τους και τη βοήθεια τους. Τους ευχαριστώ διότι μου δίνουν πίστη και δύναμη και με κάνουν να αναφωνώ: ναι! μπορείς να συναντήσεις υπέροχους ανθρώπους εκεί έξω»

Και εσύ και ο σύζυγος σου, ο ηθοποιός Χάρης-Εμμανουήλ Αγγουράκης, κάνετε μια δουλειά που απαιτεί έκθεση. Παρ' όλα αυτά, έχετε καταφέρει να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Πώς το καταφέρνετε;

«Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον η οικογενειακή μας ζωή, εμείς υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε.»

Ποια συμβουλή έδωσες στην κόρη σου, Ερατώ, όταν σου ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει και εκείνη το επάγγελμα του ηθοποιού; Να μοιάσει του πατέρα της! Τι φοβάσαι περισσότερο για εκείνη;

«Δεν φοβάμαι τίποτα. Εύχομαι να έχει την υγεία της και αν έχει κάτι να πει, θα το πει. Εύχομαι να έχει το σθένος να αγωνιστεί για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες και τα όνειρα της. Χαίρομαι με τη χαρά της γιατί συνεργάζεται με αξιόλογους ανθρώπους» εξήγησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved