The Voice: Επανέρχεται με αλλαγές! Τα γυρίσματα και τα νέα πρόσωπα (Photos)
Media

The Voice: Επανέρχεται με αλλαγές! Τα γυρίσματα και τα νέα πρόσωπα (Photos)

Ο νέος κύκλος του δημοφιλούς τάλεντ σόου «Τhe Voice» θα είναι ο τέταρτος στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου και ο έκτος συνολικά στην ελληνική τηλεόραση, αν συνυπολογίσει κανείς και τους δύο πρώτους κύκλους που είχαν προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι του Φαλήρου καθυστέρησε να ανακοινωθεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά στους χρόνους παραγωγής του προγράμματος. Και αυτό γιατί, όπως εξηγούσαν πηγές του ΣΚΑΪ, «αφενός υπάρχουν η τεχνογνωσία και η εμπειρία από τους προηγούμενους κύκλους, αφετέρου υπάρχει τράπεζα δεδομένων», εννοώντας φυσικά τις εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής που υπάρχουν τόσο από τα προηγούμενα «The Voice» όσο και από το casting call τρέιλερ που επανήλθε στις οθόνες μας την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας όμως βγει για λίγο στον «αέρα» και τον Απρίλιο.

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των pre–auditions με δύο μεγάλες ακροάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ ενδέχεται να γίνει μία και στην Κύπρο.

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως η ομάδα μπροστά από τις κάμερες στο «The Voice 4» του ΣΚΑΙ παραμένει ως έχει.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης θα είναι στις τέσσερις καρέκλες των κριτών, αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση του προγράμματος, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή στους χρόνους των γυρισμάτων λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων που θα έχει την επόμενη σεζόν ο δημιουργός.

Επίσης στα backstage θα είναι για μία ακόμη σεζόν η Λάουρα Νάργες.

Όσον αφορά στα γυρίσματα των τοποθετούνται χρονικά στις αρχές Σεπτέμβρη χωρίς ουσιαστικές αλλαγές. Οι ανατροπές στους δέκτες μας έρχονται στις επόμενες φάσεις που ο καινούργιος κύκλος θα εναρμονιστεί με τους νέους κανόνες που ισχύουν στις διεθνείς εκδοχές του προγράμματος. Το τάλεντ σόου θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα από τον ΣΚΑΪ στη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης .

Πηγή Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved