Χαντζή-Σουρέλης: Τους αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης; (photos)
Media

Χαντζή-Σουρέλης: Τους αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης; (photos)

Η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης βρίσκονται στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής «Alpha παντού». 

Στόχος τους να ενημερώσουν τους τηλεθεατές και παράλληλα να τους ψυχαγωγήσουν με τη θεματολογία της εκπομπής τους.

Οι δυο παρουσιαστές αναφέρθηκαν στα νούμερα τηλεθέασης και αποκάλυψαν εάν τους αγχώνουν.

Θεωρείται ότι είναι μια δύσκολη εποχή για υψηλά ποσοστά; Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη, κοινώς, στη μικρή οθόνη το καλοκαίρι;

Βίκυ Χαντζή: «Για μένα, κάθε εποχή είναι ιδανική για υψηλά ποσοστά. Αρκεί τα θέματα που παρουσιάζεις να αφορούν τον κόσμο, να βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητα του και, το σημαντικότερο, να τον κάνουν να νιώθει όμορφα»

Παναγιώτης Σουρέλης: «Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές. Αλλά και όσοι πάνε διακοπές δεν σημαίνει ότι δεν θα ανοίξουν την τηλεόραση τους για να ενημερωθούν. Η ενημέρωση δεν σταματά το καλοκαίρι. Επιπλέον υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που τον χειμώνα δεν παρακολουθεί πρωινές εκ- πομπές διότι εκείνη την ώρα εργάζεται. Το καλοκαίρι, όμως, οι άνθρωποι αυτοί θα πάρουν την άδεια τους και θα ανοίξουν την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν μια πρωινή εκπομπή που θα τους ενημερώσει για ό,τι θέλουν να δουν»

Πώς θα προσπαθήσετε να κρατήσετε τους τηλεθεατές; Ποιος είναι ο στόχος σας;

Βίκυ Χαντζή: «Στόχος μας είναι να κάνουμε καθημερινά ένα ωραίο 3ωρο mix and match επικαιρότητας, χρηστικών θεμάτων και ψυχαγωγίας, με ραδιοφωνικό ρυθμό και παρεΐστικη διάθεση».

Παναγιώτης Σουρέλης: «Όπως ανέφερα ήδη, με ωραία ρεπορτάζ, λαμπερούς καλεσμένους, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλές χρηστικές ενότητες με τη βοήθεια ειδικών για τις γυναίκες, τα παιδιά, τα ζώα. Και φυσικά με πολύ καλή διάθεση. Ο στόχος είναι να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι με όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις»

Πλην της πολιτικής επικαιρότητας, υπάρχουν και πιο «ανάλαφρες» ενότητες

Βίκυ Χαντζή: «Η εκπομπή έχει απολαυστικά οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα, θέματα για την οικογένεια και τα παιδιά, θέματα για την υγεία μας και τη διατροφή μας, καθώς και συνεντεύξεις με ανθρώπους που καινοτομούν και ξεχωρίζουν στον τομέα τους»

Παναγιώτης Σουρέλης: Για μένα δεν υπάρχουν «ανάλαφρες» ενότητες, αλλά ανάλαφρη προσέγγιση ενός θέματος. «Χαλαρά» ρεπορτάζ, όπως ένας 80χρονος που παίρνει το πτυχίο του ή μια συνομήλικη του που έχει το κουράγιο να κάνει ακόμη σέρφινγκ... Μπορεί να μην λύνει κάποιο πρόβλημα του τηλεθεατή, όμως του εκπέμπει ένα έντονο μήνυμα ζωής. Ακόμη, «χαλαρές., ενότητες, όπως για παράδειγμα π μαγειρική, που δίνει απάντηση στο ερώτημα της νοικοκυράς «τι θα φάμε σήμερα».» δήλωσαν στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved