Χαντζή-Σουρέλης: «Η χημεία των παρουσιαστών είναι το παν» (photos)
Media

Χαντζή-Σουρέλης: «Η χημεία των παρουσιαστών είναι το παν» (photos)

Η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης συνεργάζονται για πρώτη φορά, καθώς παρουσιάζουν την εκπομπή «Alpha παντού». 

Οι δυο τους έχουν χημεία τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Πώς είναι η μεταξύ σας χημεία, αλλά και πόσο σημαντικό είναι σε μια ζωντανή εκπομπή οι παρουσιαστές να «δένουν»;

Βίκυ Χαντζή: «Η χημεία είναι το παν σε κάθε σχέση... Επαγγελματική ή προσωπική. Με τον Παναγιώτη γνωριζόμασταν ως συνάδελφοι στον χώρο, μα είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε στον αέρα. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και κάθε μέρα το κατακτούμε και περισσότερο»

Παναγιώτης Σουρέλης: «Το «δέσιμο» των παρουσιαστών είναι από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια εκπομπή και ειδικά η ζωντανή εκπομπή. Δεν υπάρχει μοντάζ για να κοπεί ένα περίεργο βλέμμα ή μια νευρική κίνηση. Νιώθω πολύ τυχερός για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Alpha στην πρωινή ζώνη και χαίρομαι που τη μοιράζομαι με την Βίκυ, η οποία έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και έχει τη σχετική εμπειρία. Μπορεί να έχουμε διαφορετική δημοσιογραφική πορεία, αλλά αυτό είναι το ατού της εκπομπής, καθώς μπορούμε να χειριστούμε όλη την γκάμα των θεμάτων. Μέχρι σήμερα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Φυσικά στο πλαίσιο της δουλειάς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή διαφωνίες, αλλά είμαστε άνθρωποι του διαλόγου και της συζήτησης και μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει»

Αν έπρεπε να συστηθείτε στους αναγνώστες με λίγες μόνο αράδες, δίνοντας το δημοσιογραφικό σας προφίλ, τι θα διαλέγατε να πείτε;

Βίκυ Χαντζή: «Δουλεύω στην τηλεόραση 21 χρόνια. Έχω «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ και στο πλευρό κορυφαίων δημοσιογράφων και παρουσιαστών, όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ρούλα Κορομηλά, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Γ. Οικονομέας κ.ά. Έχω παρουσιάσει infontainment εκπομπές στην πρωινή και απογευματινή ζώνη του Alpha και τα τελευταία 16 χρόνια εργάζομαι στο δελτίο ειδήσεων»

Παναγιώτης Σουρέλης: Έχω μάθει ότι πρέπει να αφήνεις τους άλλους να μιλούν για σένα και εσύ να μιλάς με τη δουλειά σου. Αφού όμως με ρωτάτε, σας απαντώ ότι αγαπώ τη δουλειά μου, το ρεπορτάζ και η έρευνα είναι το οξυγόνο μου και είμαι ευτυχισμένος που έχω καταφέρει να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα» εξήγησαν στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved