Μετά τον Αγγελόπουλο, δείτε ποιοι άλλοι δέχτηκαν πρόταση για τον Ezel (photos)
Media

Μετά τον Αγγελόπουλο, δείτε ποιοι άλλοι δέχτηκαν πρόταση για τον Ezel (photos)

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ προετοιμάζονται για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, και θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μυθοπλασία.

Ένα από τα project που ποντάρουν είναι η ελληνοποίηση της δραματικής σειράς, τουρκικής παραγωγής, «Ezel», με ελληνικό τίτλο «Κόκκινος άγγελος», σε συμπαραγωγή Γιάννη Καραγιάννη - Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο Έλληνας άντρας που θ’ αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει βρεθεί και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε δοκιμαστικό και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τόσο τους παραγωγούς όσο και τους ιθύνοντες του σταθμού.

Ωστόσο, προτάσεις για συνεργασία δέχθηκαν και πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Σύμφωνα με το Mytv, δυο από αυτούς είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, προκειμένου να κρατήσουν δύο σημαντικούς ρόλους με άμεση επιρροή στη ζωή του ήρωα.

Να σημειωθεί ότι η σειρά, αρχικά, προοριζόταν για την απογευματινή ζώνη του σταθμού, από τον Ιανουάριο του '20, ωστόσο δεν αποκλείεται να μετατεθεί για τον Οκτώβριο του '20 λόγω του ήδη φορτωμένου προγράμματος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει να έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το νέο του ρόλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved