Media

«Οργή»: Ο πόλεμος ξεκινά- Χαμός στα επόμενα επεισόδια (photos)

Η «Οργή» ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 και μέσα σε λίγα επεισόδια κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο τελευταίος εκβιασμός της Τατιάνας στον Λεωνίδα, που ζητούσε πέρα από τη μισή ιδιοκτησία του μπαρ και ένα εκατομμύριο ευρώ, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της. Ένας θάνατος όμως που φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων. Όλα ξεκινούν όταν ο Παύλος όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ανίδεος για το ότι η Τατιάνα βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της πηγαίνει να τη συναντήσει.

Ο Αντρέας τότε που τον παρακολουθεί τον βγάζει φωτογραφίες και αμέσως τις στέλνει στον Λεωνίδα. Ο τελευταίος χρησιμοποιεί το φωτογραφικό ντοκουμέντο και όταν πηγαίνει στην Αστυνομία για να καταθέσει, τους το δίνει καταγγέλλοντας πως ο Παύλος είναι ο δολοφόνος της Τατιάνας.

Ο Παύλος, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια και έτσι πηγαίνει στο σπίτι του Λεωνίδα.

Παράλληλα, η Μαντώ παρακολουθεί έντρομη τον τσακωμό των δύο αντρών και φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα της έχει πει ο Πέτρος σχετικά με το ποιόν του άντρα της. Αργότερα, ο Νεοκλής επισκέπτεται τον Λεωνίδα και ζητάει εξηγήσεις για τη δολοφονία της Τατιάνας και με ποιον τρόπο εμπλέκεται ο Παύλος, ο νέος σύντροφος της Μαρίνας. Τότε, εκείνος του λέει ψέματα πως ο νεαρός διατηρούσε παράνομη σχέση με την Τατιάνα και, μάλιστα, την ημέρα του φόνου βρισκόταν στο σπίτι της. Εκείνη τη στιγμή τού δείχνει και τη φωτογραφία που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι σχέσεις των τριών αντρών οδηγούνται στα άκρα, με τον καθένα να προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του. Παράλληλα, π Αστυνομία συνεχίζει να ανακρίνει τον Παύλο με βάση τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει στα χέρια της και η θέση του είναι ιδαίτερα δύσκολη. Από την άλλη, ο πόλεμος ανάμεσα στον Λεωνίδα και τον Νεοκλή φαίνεται πως τώρα ξεκινά και οι δύο άντρες είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved