Power of Love: Ο Bill δεν πρόλαβε να χωρίσει από τη Ζένια και είναι ξανά ερωτευμένος! (photos)
Media

Power of Love: Ο Bill δεν πρόλαβε να χωρίσει από τη Ζένια και είναι ξανά ερωτευμένος! (photos)

Ο Bill Σαντριάς και η Ζένια Σολδάτου μας είχαν εκπλήξει ευχάριστα όταν μετά το τέλος του Power of Love αποκάλυπταν ότι ήταν ζευγάρι, όμως αυτή η σχέση δεν κράτησε πολύ. 

Μάλιστα έληξε άδοξα μέσα σε ελάχιστο διάστημα και μάλιστα μέσα σε ένταση και καβγάδες, με τη Ζένια να ισχυρίζεται δημόσια πως είχε μπει ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο, αφήνοντας να εννοηθεί βέβαια πως ο Bill δεν της ήταν πιστός.

Αλήθεια ή ψέματα, κανείς δεν θα μάθει ποτέ, πάντως ο Bill είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να... διαφημίζει τη νέα του σχέση με ένα πολύ όμορφο νεαρό κορίτσι.

Είναι μελαχρινή όπως η Ζένια, όμορφη και καλλίγραμμη -όπως και η πρώην του- και δείχνουν μαζί να περνούν πολύ καλά. Και ενώ εκείνη έχει επιστρέψει στην αγκαλιά ενός άλλου πρώην συμπαίκτη της, του Βασίλη Χαλκιά, ο Bill Σαντριάς ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό με τη νέα του αγαπημένη, τη Βαλέρια η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Οι δυο τους ανεβάζουν φωτογραφίες τους με τρυφερά τετ α τετ τους και καυτά φιλιά τους, δείχνοντας να είναι πολύ ερωτευμένοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι και να υπήρχαν ελάχιστες πιθανότητες να τα ξαναβρούν μετά τον χωρισμό τους η Ζένια και ο Bill, τώρα δεν υπάρχει απολύτως καμία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη νέα πολύ όμορφη αγαπημένη του Bill Σαντριά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved