Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και μοντέλο για κλοπή κινητού τηλεφώνου (video)
Media

Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και μοντέλο για κλοπή κινητού τηλεφώνου (video)

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της τηλεόρασης η είδηση ότι συνελήφθη για κλοπή κινητού τηλεφώνου πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και μοντέλο ο οποίος έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν από το αστυνομικό δελτίο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο 50χρονος άντρας ήταν ο οδηγός μιας μηχανής με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας, σε στάση λεωφορείου στην καρδιά της Αθήνας σταμάτησαν μπροστά από μία κοπέλα και της άρπαξαν το κινητό.

«Την Τετάρτη (31/07) στις 11:15 το πρωί, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, ο γνωστός παρουσιαστής, ηθοποιός και μοντέλο και ένας νεαρός συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο 50χρονος οδηγούσε τη μηχανή του με συνεπιβάτη τον φίλο του και ξαφνικά στη στάση λεωφορείου είδαν μια κοπέλα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο φίλος του κατέβηκε από τη μηχανή και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών άρπαξε το κινητό της νεαρής κοπέλας» αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης της κρατικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δυο τους έμειναν το βράδυ της Τετάρτης (31/07) στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως και το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved