«Η κόρη μου»: Φωτιά στο σπίτι του Ντεμίρ- Ώρες αγωνίας (photos)
Media

«Η κόρη μου»: Φωτιά στο σπίτι του Ντεμίρ- Ώρες αγωνίας (photos)

Πολλές οι εξελίξεις στην τουρκική σειρά «Η κόρη μου», η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ντεμίρ και ο Τζεμάλ είχαν κάποιες διαφορές που τους χώριζαν, αλλά σύντομα η σχέση τους πρόκειται να αποκατασταθεί. Συγκεκριμένα, η Οϊκιού κολλάει ένα μικρόβιο από τα φάρμακα που παίρνει για τη σπάνια ασθένεια της και πρέπει να βρουν έναν συμβατό δότη. Αυτός βρίσκεται και δεν είναι άλλος από τον Τζεμάλ. Την ώρα που ο τελευταίος πρέπει να είναι στο νοσοκομείο για να προχωρήσει η μεταμόσχευση, πέφτει θύμα απαγωγής του Αχμέτ, του δολοφόνου του πατέρα του Ντεμίρ!

Ο Ντεμίρ και ο Ουγούρ μ-θαίνουν για αυτή την εξέλιξη και προσπαθούν να τον βρουν, προκειμένου να τον σώσουν. Όπως και γίνεται. Έπείτα από λίγες ημέρες, ο' Αχμέτ ζητάει από τον Ντεμίρ να συναντηθούν και τον απειλεί ότι αν οι δύο φίλοι δεν αναιρέσουν τις καταθέσεις τους ότι σκότωσε τον πατέρα του Ντεμίρ και απήγαγε τον Τζεμάλ θα το μετανιώσουν πικρά.

Ένα βράδυ, που ο Ντεμίρ, η Τζαντάν και η Οϊκιού κοιμούνται, ένας άντρας πηγαίνει στο σπίτι τους και αφού πρώτα ρίχνει παντού βενζίνη βάζει φωτιά. Σε κλάσμα του δευτερόλεπτο 'υ το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Ντεμίρ αισθάνεται δυσφορία, ανοίγει τα μάτια του και σοκάρεται αντικρίζοντας το μέγεθος της φωτιάς. Χωρίς να χάνει χρόνο, φωνάζει την Τζαντάν και την Οϊκιού, οι οποίες ξεσπούν σε κλάματα και φωνάζουν βοήθεια. Οι τρεις τους παγιδεύονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο έχουν συγκεντρωθεί οι γείτονες, οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά ρίχνοντας κουβάδες με νερό. Ανάλογα πράττει και ο Ουγούρ, ρίχνοντας νερό στην πόρτα του σπιτιού, ώστε να μπορέσουν να βγουν ο Ντεμίρ, η Τζαντάν και το μικρό κορίτσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved