«Η οργή»: Κατερίνα Νικολοπούλου: Αποκάλυψε ποιες σκηνές την έχουν δυσκολέψει (photos)
Media

«Η οργή»: Κατερίνα Νικολοπούλου: Αποκάλυψε ποιες σκηνές την έχουν δυσκολέψει (photos)

Η Κατερίνα Νικολοπούλου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την «Οργή» όπου υποδύεται την Μαρίνα. 

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου της και αποκάλυψε ποιες σκηνές την έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής.

Το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο γίνεται μέσα από την «Οργή». Πώς προέκυψε η συνεργασία;

«Η συνεργασία προέκυψε έπειτα από πρόταση του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη να συμμετέχω στο πιλοτικό επεισόδιο της σειράς. Στη συνέχεια, όταν πήραμε το πράσινο φως, επέλεξε να συνεχίσουμε»

Ήταν εύκολο να κολυμπήσεις στα βαθιά και ειδικά με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Μπορώ να σου πω ότι ήταν αρκετά δύσκολο δεδομένου ότι είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και έπρεπε να μάθω και να συντονιστώ με πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα γνώριζα. Όπως ξέρεις, στη σχολή του θεάτρου δεν κάνουμε καθόλου τηλεόραση. Παρ' όλα αυτά, προσπάθησα πολύ, παρατηρούσα, άκουγα, διάβαζα και νομίζω τα κατάφερα.»

Είσαι ικανοποιημένη από τις επιδόσεις σου;

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα. Έβαλα τα δυνατά μου και βλέποντας τα επεισόδια βελτιωνόμουν. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένη αλλά, το σημαντικό είναι να κάνουμε την προσπάθεια και να βάζουμε τα δυνατά μας»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισες;

«Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές που η Μαρίνα βρίσκεται συνήθως σε απόγνωση ή σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Επειδή στην τηλεόραση οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι και τα πράγματα δεν προκύπτουν όπως στο-θέα-ρο, κάποιες φορές δυσκολεύτηκα πολύ»

Πώς εξελίσσεται η σχέση Μαρίνας και Παύλου;

«Έπειτα από πέντε χρόνια που η Μαρί-να έμεινε μόνη, εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου του Οδυσσέα, δεν ήθελε ούτε να εμπιστευτεί, ούτε να αγαπήσει, ούτε να γνωρίσει καν άλλον άντρα. Ο Παύλος, λοιπόν, με τον τρόπο του έχει εισέλθει στη ζωή της και εκείνη έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται και, εν μέρει, να τον αγαπάει»

Χωρίς όμως να καταλαμβάνει τη θέση του Οδυσσέα στην καρδιά της, σωστά;

Ο Οδυσσέας είναι ένας πολύ μεγάλος έρωτας της Μαρίνας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, το λέει και στον Παύλο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να αγαπήσω άλλον σαν τον Οδυσσέα», και αυτό είναι αλήθεια»

Ο Παύλος πρόκειται να συλληφθεί για τον φόνο της Τατιάνας...

«Η Μαρίνα σοκάρεται από αυτή την εξέλιξη. Από εκείνη την στιγμή και μετά, η ίδια είναι έρμαιο των εξελίξεων. Η μια εξέλιξη διαδέχεται την άλλη και, νομίζω, δεν προλαβαίνει να τα συνειδητοποιήσει.»

Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από τη φυλακή;

«Ο Παύλος έχει μπει για τα καλά στη ζωή της Μαρίνας και, πραγματικά, τον νοιάζεται και τον αγαπάει. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Παύλος αγαπάει πάρα πολύ την κόρη της, τη Ζωή, και για εκείνη είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Π' αυτόν τον λόγο προσπαθεί να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει»

Η συνάντηση που έχει με τον Αντρέα, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο Οδυσσέας, τι συναισθήματα της δημιουργεί;

«Η Μαρίνα δεν καταλαβαίνει ότι είναι ο Οδυσσέας, όμως διαισθάνεται κάτι. Αυτό την ταρακουνάει πάρα πολύ και έπειτα από ένα σημείο αρχίζει να την προβληματίζει. Καταλαβαίνει ότι κάτι υπάρχει με τον Αντρέα, το οποίο είναι κάτι διαφορετικό»

Θα αργήσει να επιβεβαιώσει αυτή τη διαίσθηση;

«θα αργήσει να καταλάβει ποιος είναι στα αλήθεια ο Αντρέας, όμως η επαφή τους θα είναι συχνή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω...»

Όταν η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον Αντρέα, συμπεριφέρεται όπως παλιά;

«Δεν θα είναι ακριβώς όπως παλιά, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται πολύ όμορφα και για τους δύο»

Ποια αποκάλυψη αποτελεί το πιο ηχηρό χαστούκι για τη Μαρίνα;

«Πρώτα απ' όλα, ότι ο Οδυσσέας είναι ζωντανός και ονομάζεται, πλέον, Αντρέας. Και έπονται όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή όσα αφορούν τον πατέρα της, τον θείο της κ.ο.κ»

Το φινάλε είναι αυτά που θα ήθελες;

«Το φινάλε είναι αυτό που θα ήθελα να έχει π ηρωίδα μου, αλλά δεν θα σου πω κάτι παραπάνω...» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved