Ευθύμης Γεωργόπουλος: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για την «Οργή» (photos)
Media

Ευθύμης Γεωργόπουλος: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για την «Οργή» (photos)

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή». 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς και έκανε αποκαλύψεις για την πορεία των ηρώων.

Για εσένα ήταν, επίσης, δύσκολο να κολυμπήσεις στα βαθιά με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Εγώ έχω συνηθίσει να παίζω περισσότερο στο θέατρο και με βοήθησε αρκετά ο Σταύρος Ποταμάρης. Οι δικές μας σχολές μας προσφέρουν εμπειρία κυρίως για το θέατρο και όχι τηλεοπτική. Όπως καταλαβαίνεις, καθετί καινούργιο μας ξεβολεύει. Όσο, όμως, είμαστε διατεθειμένοι να μάθουμε κάτι καινούργιο δεν είναι δύσκολο, αλλά μία πρόκληση να γίνεσαι καλύτερος και πιο σφαιρικός»

Ο Αντρέας μετανιώνει που δεν είχε δυναμικό χαρακτήρα όταν ήταν ο... Οδυσσέας;

« Ύστερα από κάποια γεγονότα δεν μπορείς να είσαι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος. Έτσι και ο Αντρέας, με τη διαφορά ότι δεν σκέφτεται αν πρέπει ή δεν πρέπει να προχωρήσει το σχέδιο εκδίκησης, αλλά του βγαίνει να το κάνει. Απλά υπακούει σε αυτό που του λέει η καρδιά του»

Υπάρχει στιγμή που κάνει δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο εκδίκησης;

«Όλοι οι ήρωες μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους αμφιταλαντεύονται, και πάντα η θέληση και το θάρρος είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Κάποιες μέρες τα έχουμε πε-ρισσότερο, κάποιες άλλες λιγότερο»

Ο Αντρέας σε ποια κατηγορία ανήκει;

«Ο Αντρέας ανήκει στην κατηγορία των κλασικών ηρώων. Έχει κάνει λάθη που καταλαβανει ότι είναι λάθη, αλλά δεν μετανιώνει»

Ένα από αυτά είναι η ενοχοποίηση του Παύλου για φόνο που δεν διέπραξε;

«Ο Παύλος είναι αυτό που δεν περίμενες ότι θα σου συμβεί. Δηλαδή, είναι ένας χαρακτήρας που έρχεται από το πουθενά, τον βοηθάει και τον προδίδει από το πουθενά. Είναι λογικό, λοιπόν, να παθαίνει σοκ και να του «ξυπνάει» το αίσθημα του μίσους»

Γιατί επιλέγει τον Παύλο σαν πρώτο θύμα του και όχι τον Νεοκλή ή τον Λεωνίδα;

«Είναι πιο βολικό και ίσως στο μυαλό του να το είχε πάντα σε προτεραιότητα γιατί είναι θέμα τιμής. Είναι στη λίστα του Αντρέα. Για τη Μαρίνα έχει ακόμα συναισθήματα παρόλο που έχουν περάσει πέντε χρόνια και τη βλέπει με άλλον άντρα; Η Μαρίνα είναι το πιο μεγάλο και πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Οδυσσέα/Αντρέα. Κακά τα ψέματα, όσο και να λέμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε κάποια πράγματα πάνω στο μίσος ή στην οργή μας, κατά βάθος δεν αλλάζουν ποτέ»

Όταν η Μαρίνα γνωρίζει τον Αντρέα, έχει μια διαίσθηση. Ο Αντρέας καταλαβαίνει κάτι;

«Ο Αντρέας είναι υπό την επήρεια της οργής του και η προτεραιότητα που έχει βάλει είναι να πετύχει το σχέδιο της εκδίκησης του. Όταν συναντάει τη Μαρίνα, του δημιουργείται αυτόματα ένα άγχος. Και αυτό γιατί αν του ζητήσει να σταματήσει το σχέδιο του, ίσως σκεφτεί να μην το κάνει, Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του»

Θα αργήσει να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα;

«Θα αργήσει λίγο... Προς το παρόν, ο Αντρέας θέλει να δει πώς είναι οι άνθρωποι που άφησε πίσω του, πριν από το ταξίδι στην Ιορδανία. Όταν εξαφανίζεσαι για πέντε χρόνια, όλα αλλάζουν. Πάντως, ο Αντρέας νιώθει σαν φάντασμα επειδή έχει ένα άλλο πρόσωπο, ένα άλλο όνομα, μία άλλη καταβολή, κι ας τους ξέρει όλους» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved