Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Πρωινό» (Video)
Media

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Πρωινό» (Video)

Η Φαίη Σκορδά ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Πρωινού του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.

Μετά το φινάλε τις εκπομπής της (28 Ιουνίου) η παρουσιάστρια παρέμεινε στην Αθήνα προκειμένου να διευθετηθούν κάποια θέματα σχετικά με την εκπομπή της αφού οι αλλαγές τη νέα σεζόν θα είναι πολλές και μεγάλες.

Η Φαίη Σκορδά αφού έκανε ολιγοήμερες διακοπές επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα αφού όπως η ίδια μας αποκάλυψε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram αυτές τις ημέρες η ίδια και η ομάδα της γυρίζουν το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Όσο για τις αλλαγές;

Όπως είναι γνωστό, η αρχισυντάκτριά της Ελεάννα Τρυφίδου έφυγε και πήγε στον ΣΚΑΪ οπού θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και τη θέση της ανέλαβε ο Γιώργος Πράτανος.

«Του χρόνου η κάθε μέρα στο «Πρωινό» θα είναι διαφορετική. Κανένα «Πρωινό» δεν θα είναι ίδιο με αυτό της προηγούμενης μέρας. Όλη η ομάδα -που είναι από τις καλύτερες στην τηλεόραση- θέλουμε να ανανεωθούμε. Όχι να αλλάξουμε, γιατί έχει χτιστεί και μια σχέση εμπιστοσύνης, ειδικά της Φαίης με τις γυναίκες. Δεν θα αλλάξει η βασική δομή του Πρωινού», είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πάρτε μια γεύση από τα γυρίσματα του τρέιλερ για το Πρωινό της επόμενης σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved