Όλη η αλήθεια για Μουτσινά και ΣΚΑΪ! Το άδοξο τέλος του «Για την παρέα» και οι αποφάσεις! (video)
Media

Όλη η αλήθεια για Μουτσινά και ΣΚΑΪ! Το άδοξο τέλος του «Για την παρέα» και οι αποφάσεις! (video)

Μία χρονιά έμελλε να... ζήσει η πιο επιτυχημένη εκπομπή της περυσινής σεζόν, της εκπομπής "Για την παρέα" που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς στο Open TV!

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποχωρεί από το Open TV και πάει προς Φάληρο μεριά αφού θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr θα γίνουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις για τη νέα αυτή συνεργασία ανάμεσα στον Μουτσινά και το κανάλι του Φαλήρου.

Τι γίνεται όμως με το "Για την παρέα" και γιατί θα έχει τόσο άδοξο τέλος;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ μόνο που θα της δώσει ένα εντελώς διαφορετικό όνομα κυρίως επειδή θέλει αυτό το νέο όνομα να σηματοδοτήσει και τη νέα αρχή που κάνει σε έναν άλλο σταθμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουτσινάς πάει... πακέτο με τους συνεργάτες του και έτσι θα δούμε ακριβώς το ίδιο concept αλλά ανανεωμένο και αυτή τη φορά από άλλη συχνότητα.

Όσο για το πλατό; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι ό, τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει στην Ελληνική τηλεόραση.

Σκέτη υπερπαραγωγή… όπως αρμόζει εξάλλου στον παρουσιαστή και στη τηλεοπτική του παρέα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο κάποια απολαυστική στιγμή του παρουσιαστή στην εκπομπή του Για την παρέα με καλεσμένη τη Δούκισσα Νομικού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved