Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Θα είναι ή όχι στο πλευρό της Ναταλίας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»; (Pics)
Media

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Θα είναι ή όχι στο πλευρό της Ναταλίας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»; (Pics)

Την τηλεοπτική σεζόν που ολοκλήρωσε τον κύκλο της, απολαμβάναμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν μάλιστα η Ναταλία Γερμανού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την όμορφη συνεργασία τους. Η ίδια μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε αν θα είναι ή όχι μαζί της και την ερχόμενη σεζόν.


Από το αθλητικό ρεπορτάζ στο «Survivor» και από το «Survivor Panorama» στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται». Η ασφαλής μετάβαση εξαρτάται και από τους συνεργάτες;


«Οπωσδήποτε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πολύ στο να ασχοληθώ με ένα concept μη αθλητικό, όπως ήταν το «Panorama». Το ίδιο και ο τότε αρχισυντάκτης μου Παύλος Σταματόπουλος. Με τη Ναταλία Γερμανού μπήκα στην ψυχαγωγία. Μου έχει μάθει αρκετά πράγματα και μια από τις σημαντικότερες συμβουλές της ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Αλλά αν έπρεπε να ευχαριστήσω μόνο έναν άνθρωπο για τη συμβολή του στην καριέρα μου, αυτός θα ήταν ο αρχισυντάκτης μου στο αθλητικό ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια, ο Άγγελος Τόμπρος, που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα»

Ποια είναι τα τηλεοπτικά σου σχέδια για την επόμενη σεζόν;


«Βρίσκομαι σε συζητήσεις για να συνεχίσω στην εκπομπή του Alpha και είναι θετικές», αποκάλυψε στο περιοδικό Celebrity.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved