Γιώργος Λιάγκας: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ; – Ποιοι θα είναι στο πάνελ; (photos-video)
Media

Γιώργος Λιάγκας: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ; – Ποιοι θα είναι στο πάνελ; (photos-video)

H εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ είναι αυτό το διάστημα στην προετοιμασία της, ενώ η πρεμιέρα έχει ήδη οριστεί όπως και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν.

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα λέγεται η εν λόγω εκπομπή, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Μάλιστα, το τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα, με εκείνον να εμφανίζεται ως ναυαγός και συνομιλεί με μια μπάλα για τα χρόνια σιωπής που πέρασαν, λόγω της τηλεοπτικής του αποχής.

Για το εν λόγω τρέιλερ και την ολική του μεταμόρφωση χρειάστηκαν πολλές ώρες προετοιμασίας, ενώ η παραλία στην οποία απεικονίζεται ο παρουσιαστής-ναυαγός είναι αποτέλεσμα ψηφιακής τεχνολογίας.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημά του θα κινείται στα πλαίσια του infotainment με την ψυχαγωγία αλλά και την επικαιρότητα να αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά της, ενώ θα υπάρχουν και καλεσμένοι στο studio, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μορφή.

Αρχισυντάκτρια θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας θα πλαισιώνεται από ονόματα γνωστά που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην τηλεοπτική πραγματικότητα!

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει διπλή τηλεοπτική παρουσία στον ΣΚΑΙ, καθώς θα παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι «Guess my age», στην απογευματινή ζώνη του σταθμού και θα προβάλλεται καθημερινά στις 7, πριν το κεντρικό δελτίο που μεταφέρεται στις 8.

Και το τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού έχει ήδη ξεκινήσει να παίζει στην μικρή οθόνη, καλώντας υποψήφιους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ ένα ακόμη τρέϊλερ, με τον παρουσιαστή ως πρωταγωνιστή δρομολογείται να βγει στον αέρα.

Ποιοί όμως έχουν κλείσει να πλαισιώσουν τον Γιώργο Λιάγκα στην καινούργια του καθημερινή εκπομπή;

Οι απαντήσεις στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved