Οι πρώτες δηλώσεις του Έκτορα Μποτρίνι μετά το περιστατικό βίας στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα(Vid)
Media

Οι πρώτες δηλώσεις του Έκτορα Μποτρίνι μετά το περιστατικό βίας στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα(Vid)

Σοκ έχει η προκαλέσει η καταγγελία του 19χρονου μαθητευομένου σεφ.   

Ο σπουδαστής μαγειρικής που έκανε την πρακτική του σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας, ιδιοκτησίας του Έκτορα Μποτρίνι, κάνει λόγο ούτε λίγο, ούτε πολύ, για «μεσαιωνικά βασανιστήρια».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, ο υπεύθυνος κουζίνας του εν λόγω εστιατορίου ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία με χαρακτηριστικό το τελευταίο περιστατικό.

Ο υπεύθυνος κουζίνας του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε σκαιότατα ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, προχώρησε σε δηλώσεις ύστερα από την κατακραυγή. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, υποστήριξε πως στις κουζίνες

«και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται. Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved