Γερανός έπεσε στο κεφάλι Top Chef
Media

Γερανός έπεσε στο κεφάλι Top Chef

Οι παίκτες στα reality μαγειρικής δεν κινδυνεύουν μόνο από τα μαχαίρια. Κινδυνεύουν και από τους …γερανούς, όχι τα πουλιά, αλλά τους τηλεοπτικούς γερανούς.



Έτσι, μετά το ατύχημα με παίκτη στο master chef, παίκτης του αντίπαλου παιχνιδιού, του Top Chef, τραυματίστηκε όταν, έπεσε στο κεφάλι του ένας τηλεοπτικός γερανός.

Το ατύχημα συνέβη στον Γιάννη Γκελντή, έναν από τους 16 υποψηφίους τοπ σεφ, την ώρα που βρισκόταν στο πλατό και ετοίμαζε το πιάτο του.

Στα γυρίσματα επικράτησε πανικός και μόλις οι άνθρωποι της παραγωγής συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, τον μετέφεραν στο ΚΑΤ για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Σεφ έχει επιστρέψει τώρα κανονικά στα πλατό και ετοιμάζεται για τα σχόλια της επιτροπής που, όπως ακούγεται δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.

Ο Γιάννης Γκλεντής βέβαια ξεχωρίζει ανάμεσα στους υποψηφίους, αφού είναι γνωστός τηλεοπτικά εδώ και χρόνια, ενώ έχει μαγειρέψει και δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Πήρε ωστόσο την απόφαση να συμμετέχει στο παιχνίδι και με την εμφάνισή του φαίνεται ότι ξεκίνησαν και οι κόντρες με την Επιτροπή.

Μάλλον δεν θα είναι όμως ο μοναδικός παίκτης που συγκρούετε με την κριτική επιτροπής, αφού στο Top Chef η αυστηρή κριτική της επιτροπής είναι το κυρίως πιάτο, κάτι που δεν θα δεχθούν αμαχητί οι επαγγελματίες chef.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved