Αναστασία Τσιλιμπίου: «Οι γονείς μου ήταν διστακτικοί να μπω σε αυτό τον χώρο» (photos)
Media

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Οι γονείς μου ήταν διστακτικοί να μπω σε αυτό τον χώρο» (photos)

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μπήκε από πολύ νωρίς στον κόσμο του θεάματος και οι γονείς της το διαχερίστηκαν με προσοχή.

Ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Για την καρδιά ενός αγγέλου» ενώ έπειτα συμμετείχε στο «Νησί». η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή της με τα media αλλά και για όσα έκαναν οι γονείς της στα πρώτα της βήματα!

Πόσα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη σου εμφάνιση στην tv, στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου»;

Πέρασαν 12 χρόνια! Ξεκίνησα σαν μοντέλο στα 5 μου χρόνια και το 2007 έκανα οντισιόν για τη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Η σειρά αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά ως ηθοποιός και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Πώς θυμάσαι εκείνη την πρώτη φορά;

Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά θυμάμαι τις πιο καλές στιγ­μές από αυτή την εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να εί­μαι με σπουδαίους ανθρώπους από την πρώτη κιό­λας δουλειά και εκτιμώ που αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά.

Μπορεί ένα παιδί σε εκείνη την ηλικία να καταλάβει αν κάτι του αρέσει, αν κάτι το θέλει; Ή περισσότερο έχει να κάνει με την απόφαση των γονιών;

Όπως είπα, ξεκίνησα από 5 χρόνων με μόντελινγκ. Δεν έκανα ποτέ κάτι με το ζόρι και πάντα αγαπού­σα να μεταμορφώνομαι και να ποζάρω στην κάμε­ρα. Όταν ειδικά ξεκίνησα στην πρώτη μου σειρά, τότε ξέφευγα τελείως από την πραγματικότητα και όση υπομονή δεν έχω σαν άνθρωπος τόσο είχα στο να περιμένω στα γυρίσματα και τις φωτογραφήσεις.

Οι γονείς μου ήταν διστακτικοί να μπω σε αυτό τον χώρο, αλλά, όταν τελικά κάναμε το βήμα, πρόσεχαν πάντα να είμαι τυπική και στο σχολείο και να μην ξεφεύγει η συμπεριφορά μου.

Αναστασία Τσιλιμπίου
Αναστασία Τσιλιμπίου

Ακολούθησε και μια ακόμη συμμετοχή σου που συζητήθηκε, στο «Νησί». Πώς ήταν η εμπειρία από μια τόσο μεγάλη παραγωγή;

Στο «Νησί» κατάλαβα πόσο θέλω να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Έβλεπα τόσους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους με τόσο πάθος και προσοχή και όλοι μαζί σαν ομάδα να δημιουργούν αυτό το θαύμα που είδαμε στην τηλεόραση. Ήμουν δίπλα σε σοβαρούς ανθρώπους και κατάλαβα πόσο σοβαρή είναι η δου­λειά αυτή.

Αν και τότε ήσουν μικρή, τι κρατάς από αυτές τις ωραίες και μεγάλες παραγωγές, που δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν;

Δεν κρατάω κάτι νοσταλγικά. Κρατάω πάντα, όπως από την πρώτη δουλειά μέχρι τώρα, τις συμβουλές από τους συναδέλφους μου που θεωρώ δασκάλους: να προσπαθώ να εξελίσσομαι για να είμαι καλύτερη στην επόμενη δουλειά.

Έχεις επαφές με τους «τηλεοπτικούς» σου γονείς ή χάνεστε στον χώρο της τηλεόρασης;

Δυστυχώς χανόμαστε. Όμως με όσους κρατάω, πάντα χαίρομαι να θυμάμαι ότι βρέθηκα μαζί τους στο γυαλί.

Πηγή: Tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved