Αναστασία Τσιλιμπίου: Όσα αποκάλυψε για την συμμετοχή της σε τουρκική σειρά και το νέο της βήμα
Media

Αναστασία Τσιλιμπίου: Όσα αποκάλυψε για την συμμετοχή της σε τουρκική σειρά και το νέο της βήμα

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνίστησε σε παραγωγή της τουρκικής τηλεόρασης και εξομολογήθηκε πώς έχουν οι παραγωγές στη γειτονική χώρα.

Επιπλέον, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην εγχώρια τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και για τον λόγο που δεν παρέμεινε στην Τουρκία.

Ο δρόμος, όμως σε οδήγησε στην Τουρκία, στη σειρά «Κιοσέμ: Η Σουλτάνα», με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα. Πώς ήταν η εμπειρία από τη γειτονική χώρα;

Ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος, η Πόλη, η εμπειρία όλη σίγουρα θα με στιγματίσει. Με την τουρκική παραγω­γή είχαμε καταπληκτική συνεργασία και ήταν άψογοι απέναντι μου.

Εκεί οι παραγωγές είναι μεγάλες; Δίνονται πολλά χρήματα; Πώς είναι η κατάσταση;

Οι παραγωγές είναι σίγουρα μεγαλύτερες, επειδή η μυ­θοπλασία είναι μια τεράστια κουλτούρα στην Τουρκία. Αυτό δεν βάζει στα μάτια μου την Ελλάδα σε μειονε­κτική θέση, απλώς η οικονομία είναι διαφορετική και αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα στο να υπάρχουν μεγάλες παραγωγές.

Τι σε έκανε να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να μην ακολουθήσεις εκεί καριέρα;

Επέστρεψα γιατί ο ρόλος μου συνεχίστηκε με μεγαλύ­τερη ηθοποιό. Σε μια ξένη χώρα, με μια ξένη γλώσσα, βέβαια, η γκάμα των ρόλων είναι μικρότερη. Όμως, εννοείται ότι συνεχίζω να κάνω οντισιόν και να έχω επαφές.

Η πρόταση για την «Οργή» πώς προέκυψε; Αντίστοιχα πώς πέρασες στην Κύπρο;

Με τον Σταύρο Ποταμάρη, τον σκηνοθέτη της «Ορ­γής», γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Θέλαμε να δου­λέψουμε μαζί και έτσι προέκυψε αυτή η δουλειά. Πέ­ρασα πολύ καλά στην Κύπρο, αν και δεν την έβλεπα πολύ σαν χώρα, καθώς συμμετείχα στην παράσταση «Λωξάντρα» τον χειμώνα και πηγαινοερχόμουν Αθήνα-Κύπρο κάθε βδομάδα.

Πηγή: Tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved