Αυτά είναι τα εντυπωσιακά τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν - Οι παρουσιαστές και το περιεχόμενό τους!
Media

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν - Οι παρουσιαστές και το περιεχόμενό τους!

Η νέα τηλεοπτική χρονία αναμένεται να μοιράσει πολύ χρήμα.

Οι ιθύνοντες των καναλιών επενδύουν, μεταξύ άλλων, τη νέα τηλεοπτική σε­ζόν στα παιχνίδια, με γνώριμα πρό­τζεκτ να συνεχίζουν και αρκετά νέα να βγαίνουν στον αέρα με πολλές προσδοκίες.

Από τα «πα­λιά» και αγαπημένα, το πράσινο φως για την καινούργια χρονιά έχουν ήδη πάρει το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing» στον ΑΝΤ1. Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου, αντίστοιχα, θα κρατούν μεσημεριανή και απο­γευματινή συντροφιά στο κοινοί καθώς σημει­ώνουν υψηλά ποσοστά και έχουν αποδείξει τη δυναμική τους.

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

Από το ίδιο κανάλι θα προβληθεί και το «Μy best friend’s fear», ένα τηλεπαιχνίδι με κρυφές κάμερες, το οποίο προκαλεί το κοι­νό να ετοιμάσει στους φίλους του την τέλεια φάρσα, εκμεταλλευόμενο τις με­γαλύτερες φοβίες. Το εν λόγω φορμάτ θα παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας, ένας από τους παρουσιαστές που το κα­νάλι έχει πιστέψει και που με επιτυχία στο παρελθόν ανέλαβε το «Πλάκα κάνεις».

Για έκτη χρονιά θα συνεχιστεί και «Ο τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο STAR. Ο παρου­σιαστής ανανέωσε το ραντεβού του για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου το παιχνίδι θα δίνει το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, στο φι­νάλε της σεζόν, ο οικοδεσπό­της έγραψε στο ινσταγκραμ:

«Season 5 grande finale... Ένα πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς που φτάσατε τον Τρο­χό της Τύχης στα υψηλότερα ατομικά του επίπεδα τηλεθέασης. Φυσικά ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την 6η σεζόν του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού σε Ελλάδα και Κύ­προ».

Τροχός της Τύχης
Τροχός της Τύχης

Μετρ των τηλεπαιχνιδιών, ο Χρήστος Φερεντίνος έχει δηλώσει πολλές φορές την αδυναμία του στα εν λόγω φορμάτ. Την ερχόμενη σεζόν, πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑLΡΗΑ, θα παρουσιάζει το «Πάνω κάτω», που θα προ­βάλλεται καθημερινά στις 18.00 σύμφωνα με το tv kous kous.

Χρήστος Φερεντίνος
Χρήστος Φερεντίνος

Το τηλεπαιχνίδι, μετά την επιτυχη­μένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, έρχεται στην Ελλάδα για να καθηλώσει. Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες, πολλά βραχιολάκια. Οι δύο αντίπαλοι κα­λούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα, από το μεγαλύτερο στο μι­κρότερο. Στο «Πάνω κατω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρί­ζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί με τη βοήθεια της κερκίδας τους να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω.

Για πα­ράδειγμα, ο παίκτης πρέπει να υπολογίσει πόσοι είναι οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο instagram ή τα ζευγάρια που παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ CELEBRITIES

Στο πρώτο μισό της σεζόν, το star θα βγάλει στον αέρα και το «Globetrotters». Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε το κανάλι για να προβάλλεται τις μέρες που δεν θα εί­ναι στον αέρα το «GNTM».

Θα έλεγε κάποιος ότι είναι ένα ταξιδιωτικό φορμάτ με επωνύμους, όπου τρεις ανυποψίαστοι celebs μεταφέ­ρονται σε τρία τυχαία μέρη ανά τον κόσμο κι αναλαμβάνουν την απο­στολή να λύσουν διάφο­ρους γρίφους και να αποκτήσουν οκτώ αντικείμενα. Όποιος τα βρει πρώτος και επι­στρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι ο μεγά­λος νικητής του παιχνι­διού.

Ο ΣΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η νέα χρονιά θα φέρει πολλά τηλεπαιχνίδια στο κανάλι του Φαλήρου. Στην απογευματι­νή καθημερινή ζώνη πιθανότατα θα προστε­θεί το τηλεπαιχνίδι «Guess my age», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Guess my Age
Guess my Age

Οι παίκτες θα πρέπει να μαντεύουν την ηλικία 7 αγνώστων, ενώ ο νικητής θα μπορεί να κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε π επίσημη ανακοίνωση:

«Στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ακριβή ηλικία 7 αγνώστων! Και επειδή τα φαινόμενα συχνά απατούν, στην προσπάθεια αυτή έχεις στη διάθεση σου 6 βο­ήθειες. Αν σου λέγαμε ότι το άγνωστο πρόσω­πο που έχεις μπροστά σου γεννήθηκε την ίδια χρονιά με την Έλενα Παπαρίζου, πόσο κοντά είσαι στο να βρεις την ηλικία του;».

Τα στελέχη έχουν αποφασίσει, επίσης, να βγει στον αέρα και το τηλεπαιχνίδι «Boom». Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απε­νεργοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίσουν ένα μεγάλο χρημα­τικό έπαθλο.

Οι παίκτες φορώντας προστατευ­τικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώ­δια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδιο, η «βόμβα» εκρήγνυται. Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο' και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό, έπαθλο.

Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου θα βρεθεί «Ο πιο αδύναμος κρίκος», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και θεωρήθηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ του ΜΕGΑ κι έτσι 18 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, το φορμάτ ετοι­μάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφω­νος, που ήδη παρουσιάζει την κυπριακή εκ­δοχή του τηλεπαιχνιδιού.

O πιο αδύναμος κρίκος
O πιο αδύναμος κρίκος

Εννιά παίκτες ανταγωνίζονται κόντρα στον χρόνο. Εννιά γύροι γρήγορων ερωτήσεων θέτουν σε δοκιμασία τους παίκτες. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ κάθε λάθος κοστίζει ακριβά. Η νέα εκδοχή ενδέχεται να έχει κάποιες αλλαγές, προκειμένου να εμφανιστεί ανανεωμένο. ·

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved