«Έρωτας μετά»: Η νέα σειρά που θα φέρει τα πάνω κάτω (photos)
Media

«Έρωτας μετά»: Η νέα σειρά που θα φέρει τα πάνω κάτω (photos)

To νέο θρίλερ του Alpha «Έρωτας μετά» πρόκειται να κλέψει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μία από τις νέες παραγωγές του Αlpha, που ελκύει τα βλέμματα από τώρα και δημιουργεί υπο­σχέσεις, είναι το «Ερωτας... μετά». Το ερωτικό θρίλερ, που βασίζεται στοLove after Love», πρόκειται να έχει σημαντική θέση στο νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού, καθώς θα προβάλλεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδο­μάδα στην prime time ζώνη.

Την Τρίτη 23 Ιουλί­ου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς και τα μόνα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά για το σενάριο είναι ότι πρόκειται για ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ' ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη και σ' ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά»...

Πλοκή

Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυ­ναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυ­ναίκα; Ποια είναι η αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι... Η αναγνώριση τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση.

Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί π αλήθεια επιτακτική», είναι ένα μέρος της σύνοψης. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, ενώ τη σκη­νοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου είναι μερικοί μόνο από τους ταλαντούχους ηθοποιούς που θα κρατήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμμετάσχουν και η Μπέτυ Λιβανού και ο Νίκος Γαλανός, χαρίζοντας άλλο στίγμα με την εμπειρία τους στη σειρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved