Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Το «Λόγω Τιμής» ήταν ένα υπέροχο ταξίδι
πηγή: Ndp Photo
Media

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Το «Λόγω Τιμής» ήταν ένα υπέροχο ταξίδι

Η σεναριογράφος της σειράς «Λόγω Τιμής», η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, μίλησε για όσα θα της μείνουν αξέχαστα και ήταν άκρως συναισθηματική.

Περιέγραψε με πάθος την εμπειρία αλλά και όσα εκτυλίσσονταν στα γυρίσματα.

«Είναι πραγματικό δώρο να σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις για ένα διάστημα σε ένα τόσο οικείο περιβάλλον. Να συναναστρέφεσαι καθημερινά και να ανταλλάσσεις εμπειρίες με αγαπημένους ηθοποιούς, παλιούς και νέους, αλλά και να βρίσκεσαι με ένα συνεργείο με το οποίο έχεις συνεργαστεί ξανά, όπως εμείς.

Πέρασα τόσους μήνες μαζί τους, ξαναζώντας χρόνια "εφηβικά". Κουραστήκαμε αλλά γελάσαμε και πολύ. Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό το συναίσθημα σε δουλειές που εμπλέκονται τόσοι άνθρωποι. Νιώθω πως όλοι σε αυτή την ομάδα δουλεύουν γιατί πραγματικά το γουστάρουν και όχι μόνο για βιοποριστικούς λόγους. Ιδιαιτέρως ο μήνας που περάσαμε στα Κύθηρα θα μου μείνει αξέχαστος. Οι κάτοικοι μας αγκάλιασαν με πολλή αγάπη, μας πρόσφεραν πολύ περισσότερα απ' όσα ζητήσαμε και νιώσαμε το μεγαλείο της φιλοξενίας.

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, κουραστικό μεν, αλλά άξιζε τον κόπο που λένε. Και πρέπει να πω πως είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανη με το αποτέλεσμα που έχω δει μέχρι στιγμής στο μοντάζ. Εύχομαι η σειρά να έχει την ανταπόκριση που της αξίζει. Οι ήρωες είναι αληθινοί, οι ζωές τους είναι καθημερινές και κανονικές και η κινηματογράφηση είναι εξαιρετική» είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved