Αποκάλυψη για «Το ρετιρέ» 29 χρόνια μετά (photos)
Media

Αποκάλυψη για «Το ρετιρέ» 29 χρόνια μετά (photos)

«Το ρετιρέ» προβλήθηκε στο Mega την περίοδο 1990-1992 για δύο τηλεοπτικές σεζόν και 84 συνολικά επεισόδια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη.

Η κωμωδία αγαπήθηκε σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στις επαναλήψεις, οι οποίες ήταν κυρίως την περίοδο του καλοκαιριού.

Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, έκανε μια αποκάλυψη 29 χρόνια μετά από το τέλος της.

«Όταν με πήρε ο Δαλιανίδης στο “Ρετιρέ”, άρχισαν όλα. Ήρθε μεγάλη επιτυχία. Δεν ψωνίστηκα ακριβώς, ίσως για λίγο μόνο. Μια φορά πρέπει να είχα απαντήσει σε έναν δημοσιογράφο με λίγο ύφος και μετά το μετάνιωσα. Αυτή η δουλειά, έχει την εξής μαλακία: Πριν γίνεις γνωστός, κάνεις το παν για να σε αναγνωρίσουν και, όταν σε μάθουν, φοράς μαύρα γυαλιά για να περνάς απαρατήρητος! Τι λες, κυρία μου; Προσγειώθηκα αμέσως! Ο Δαλιανίδης ήταν τεράστιος δάσκαλος, φίλος και σαν πατέρας μας. Ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου και, ταυτόχρονα, ένας δικτάτορας, ένας δυνάστης. Δικαίως! Διοικούσε όλη τη “Φίνος Φιλμς” τότε και είχε δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα. Τεράστιες επιτυχίες. Πολύ δύσκολος άνθρωπος, εξαιρετικά ιδιότροπος, αλλά κι εγώ έτρεμα σαν το ψάρι από το άγχος μου. Εμένα μού έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία. Ίσως επειδή ήμουν μικρή και μαγκωμένη; Δεν ξέρω. Τα βράδια βγαίναμε με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, την Έλντα Πανοπούλου και τον Δαλιανίδη για φαγητό. Ήταν η ψυχή της παρέας, γινόταν κολλητός σου. Το πρωί, όμως, στο γύρισμα, μεταμορφωνόταν σε δυνάστη. Δεν μάσαγε πουθενά. Εμένα με άφηνε να λέω και δυο ατάκες δικές μου, έτσι επειδή με θεωρούσε προχώ…» εξήγησε στο Down Town Κύπρου η Τζόυς Ευείδη.

Δείτε τι αποκάλυψε για «Το ρετιρέ» στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved