Γιώργης Κοντοπόδης: Η τύχη ήταν με το μέρος του - Γιατί; (photos)
πηγή: imstagram
Media

Γιώργης Κοντοπόδης: Η τύχη ήταν με το μέρος του - Γιατί; (photos)

O Γιώργης Κοντοπόδης αποκάλυψε ότι η τύχη τον ευνόησε

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και αναφέρθηκε στηνεπιτυχία της, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του τυχερό.

Αυτή την εποχή στην τηλεό­ραση παίζεται σε επανάληψη η σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», στην οποία συμμε­τείχατε και η οποία ακόμη και σήμερα σημειώνει υψηλέςτηλεθεάσεις. Πού έγκειται η επιτυχία αυτής της σειράς;

Κοιτάξτε, ήταν μια δουλειά την οποία εγώ αγάπησα πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Ήταν ο πρώτος μου τηλεοπτικός ρόλος, συνεργάστηκα με ανθρώπους όπως ο Βασίλης Θωμόπουλος και ο Πάνος Κούτρας, τους οποίους αγαπούσα από προηγούμε­νες δουλειές. Αλλά και ο συγκεκρι­μένος ρόλος που είχα αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοι­νό. Είναι η τρίτη φορά που επανα­λαμβάνεται το σίριαλ.

Τι θυμάστε από τη σειρά αυτή;

Μόνο ωραία πράγματα έχω να θυμάμαι. Ο ενθουσιασμός που είχα ήταν σαν πρωτόβγαλτου ηθοποιού. Σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων περνούσα όμορφα Ευτυχώς, εγώ ανήκω στους τυχερούς οι οποίοι δεν έχουν βιώσει αυτό που λένε «περνά­με άσχημα στο καμαρίνι, αλλά πρέπει να το κρύψουμε στη σκηνή ή στο πλατό».

Τηλεοπτικά βρίσκεστε σε συζητή­σεις;

Τη νέα σεζόν θα με δείτε στη σειρά της ΕΡΤ «6 νύχτες στην Ακρόπολη» του Γιάννη Διαμαντόπουλου. Ενα σίριαλ εποχής, που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1920. Ενα υπέρο­χο διήγημα που μετατράπηκε σε σίριαλ και το οποίο ανυπομονώ πότε θα προβληθεί.

Αληθεύει ότι εξαιτίας της σκυλίτσας σας, της Φρίντα, έχετε χωρίσει;

Η σκυλίτσα μου η Φρίντα δεν είναι πια μαζί μου από τον περασμένο Ιανουάριο. Εφυγε από τη ζωή. Ναι, το έχω κάνει. Ενα σκυλί είναι ευθύνη. Για μένα, που δεν έχω παιδί, είναι ένα παι­δί. Δεν μπορεί κανένας να προ­σβάλλει το παιδί σου, το σκυλί σου - πά­ει πακέτο με σένα. Αρα, όποιος δεν δέχε­ται το σκυλί σου δεν δέχεται και σένα Είναι απλό αυτό μέσα στο δικό μου μυαλό.

Θεατρικά πού θα βρίσκεστε τον ερ­χόμενο χειμώνα;

Θα βρίσκομαι στο Θέατρο Μπέλλος, στο οποίο εδώ και τρία χρόνια κάνω τα τολμή­ματα μου τα θεατρικά Θα ανεβάσω ένα πολύ όμορφο έργο, ισπανικό, που λέγεται «Οι πληγές του ανέμου» και είναι του Χουάν Ραμόν. Και μετά, τον Δεκέμβριο, θα ανε­βάσουμε το «Σκρατς» του Κοπί.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved