Μανίνα Ζουμπουλάκη: Αποκάλυψε ότι έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση - Πώς το διαχειρίστηκε;
Media

Μανίνα Ζουμπουλάκη: Αποκάλυψε ότι έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση - Πώς το διαχειρίστηκε;

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Αγαπά τις γυναίκες και δεν λειτούργησε ποτέ ανταγωνιστικά ενώ και η ίδια δεν έπεσε θύμα ανταγωνισμού από άλλη γυναίκα. Ωστόσο, αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση και παραδέχτηκε ότι το βίωσε κι εκείνη.

«Γνώ­ρισα γυναίκες στη δημοσιογραφία θεές. Τη Ρούλα Μητροπούλου, τη Φλώρα Τζημάκα. Μάθαινες δίπλα τους. Δεν υπήρχε αυτό με τον άντρα που σου έπιανε το μπούτι και προσπα­θούσε να σε αγγίζει ενώ έβλεπε το κείμενο σου. Ναι, έπαιξε σεξουαλική παρενόχληση αλλά ήμουν τυχερή. Δεν ανήκα στο target group του θύματος. Δεν ήμουν ένα αμόρφωτο κορίτσι από την επαρχία χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον. Είχα πάντα φίλους δίπλα μου. Βγαίναμε, τα λέγαμε, γελούσαμε και το πράγμασ ελάφρυνε.

Τότε στα 80s δεν υπήρχε το να βγεις να τα καταγγείλεις δημόσια αυτά. Τα ατού δεν σε κάνουν ευάλωτη. Ενώ το κορίτσι που θέλει να κάνει καριέρα στο σινεμά, δεν είναι μορφωμένο, δεν έχει κανέναν δίπλα της και είναι γκομενάρα ξέρει ότι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί γιατί έχει 10 χρόνια το πολύ μπροστά της. Μετά θα εμφανιστούν άλλες πιο νέες πιο γκομενάρες. Βλέπω νέες κοπέλες, να έχουν αυτή την αγωνία στο μάτι και λέω: "Θεέ μου τι θα κάνεις;". Στεναχωριέμαι». Τη ρωτάω ανησυχεί για την κόρη της και η απάντηση είναι ξεκαρδιστική: «Εύχομαι να είναι αρκετά γαϊδούρα για να αντέξει».

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει ένα αγγλόφωνο σενάριο με την Ολγα Μαλέα, το τελευταίο βιβλίο μιας τριλογίας, ενώ δηλώνει περήφανη για δύο σίριαλ της στη ΝΟVΑ.

«Είναι μια μ σειρά 12 επεισοδίων, το "Μαμάδες στο παγι κι" με τις Σοφία Βογιατζάκη, Ευγενία Δητροπούλου και Χρύσα Κλούβα και επειδή πήγε καλά ζήτησαν άλλα 12 επεισόδια με μπαμπάδες όπου παίζουν οι Νίκος Γεωργάκης, Μάξιμος Μουμούρης και Γεράσιμος Γεννατάς και σκηνοθετεί ο Βασίλης Τσελεμέγκος. Χαίρομαι γιατί με όλους αυτούς τους καταπληκ κούς ανθρώπους μιλάμε την ίδια γλώσσα ι μαζί τους νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου» είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved