Αγησίλαος Αλεξίου: Οι αποκαλύψεις του για την εξελιξη του «Μάνου» από την «Οργή»
Media

Αγησίλαος Αλεξίου: Οι αποκαλύψεις του για την εξελιξη του «Μάνου» από την «Οργή»

Ο Αγησίλαος Αλεξίου πρωταγωνιστεί στην «Οργή» και εξομολογήθηκε την πορεία του ήραω που ενσαρκώνει.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για ην απόφασή του να ενταχθεί στο καστ, ενώ λ΄ςςι αν τα συναισθήματα του «Μάνου» για την «Έλενα» είναι αληθινά.

Η τηλεοπτική επιστροφή σου, μετά τα «Δίδυμα φεγγάρια», έγινε με την «Οργή». Πώς προέκυ­ψε η συνεργασία;

Με τον σκηνοθέτη και παραγωγό της «Οργής» Σταύρο Ποταμάρη είχα συνεργαστεί και στα «Δίδυμα φεγγάρια», οπότε η συνεργασία ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο.

Έμεινες ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σειράς και την ανταπόκριση που έχει στην Ελλάδα και στην Κύπρο;

Η σειρά έκανε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στην Κύπρο αρχικά και εδώ μετέπειτα, χτίζοντας ένα κοινό που την αγάπησε, οπότε έχει εκπληρώσει τον στόχο της και μου έχει αφήσει μια γλυ­κιά γεύση.

Υποδύεσαι τον Μάνο» ο οποίος μας έχει δείξει μία σκοτει­νή του πλευρά. Είναι όντως έτσι;

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, σκοτάδι και φως, καλό και κακό:Τα κουβαλάμε όλα μέσα μας.

Για την 'Ελενα έχει πραγματικά συναισθήματα;

Η Έλενα του έδειξε πως τα υλικά αγαθά δεν είναι ο αυτοσκο­πός στη ζωή και πως τα μικρά πράγματα μετρούν. Και Γι’ αυ­τόν τον λόγο ο Μάνος την αγάπησε.

Είναι μαζί της καθαρά από συμφέρον ή για να είναι κοντά στη Μαρίνα;

Δεν νομίζω πως είναι καθαρά από συμφέρον μαζί με την 'Ελε­να, αφού ο γάμος τους δεν του πρόσφερε κάτι που δεν ήταν ήδη κεκτημένο. Όσο για τη Μαρίνα, πιστεύω πως είναι πάντα ένα αγκάθι στην πληγή.

Προσπαθεί να αλλάξει συμπεριφορά λόγω ότι είναι έγκυ­ος; Επίσης, το παιδί είναι του Μάνου ή του Γρηγόρη;

Μια γυναίκα δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες, ή ποιανού είναι, ρε γυναίκα, το παιδί; (Γελάει.) Δεν ξέρω να σου απαντή­σω, γιατί ο έρωτας έχει τυφλώσει την κρίση του Μάνου. Όσο για την αλλαγή, ποιος άντρας, όταν η γυναίκα του κυοφορεί το παιδί τους, δεν αλλάζει προς το καλύτερο...

Έχει μετανιώσει ο Μάνος που προτίμησε να ενοχοποιήσει τον Οδυσσέα, ώστε να μην έρθουν στην επιφάνεια οι δικές του βρόμικες δουλειές;

Η ενοχική συμπεριφορά πηγάζει μέσα από την ανθρώπινη φύ­ση. Μπορεί αρχι­κά να υπερισχύ­ει το συναίσθημα της αυτοπροστα­σίας αλλά όταν προδίδει κάποιος τις αρχές του και Τα πιστεύω του δεν γίνεται να μην τον βασανίζουν οι Ερινύες.

Μαζί με τον Λε­ωνίδα ετοιμάζο­νται να επανα­λάβουν το σκη­νικό, αλλά αυτή τη φορά έχο­ντας στο στόχα­στρο τον Παύλο, σωστά;

Δυστυχώς, το πά­θημα δεν γίνεται μάθημα αρκετές φορές στη ζωή. Έτσι, λοιπόν, όταν αρχίσει να σε πα­ρασέρνει η μία πράξη μετά την άλλη, δεν έχεις σταμάτημα.

Ο Μάνος θα αντι­ληφθεί σύντομα ότι κάτι κρύβει ο Αντρέας;

Θα αργήσει να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Αντρέα. Όταν το καταλάβει, πλέον, δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Έπειτα από μία συνάντηση που έχουν οι δύο άντρες, ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που τον αναστατώνει. Τι είναι αυτό;

Τα παρελθόν στοιχειώνει το παρόν και καταδικάζει το μέλλον. Φτάνει η στιγμή που έρχεσαι αντιμέτωπος με ό,τι έχεις σπείρει και όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες.

Ο Μάνος θα έχει το φινάλε που του αξίζει;

Η εξιλέωση ποτέ δεν είναι ευχάριστη όταν βαραίνουν την ψυχή σου ενοχές. Η λύτρωση βρίσκεται στο τέλος, όποιο και αν είναι αυτό. Δίκαιο ή όχι.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved