Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Καπουτζίδη στο Voice! (Video & Photos)
Media

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Καπουτζίδη στο Voice! (Video & Photos)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε χθες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι δε θα παρουσιάσει το «The Voice»!

Αυτή ήταν μία τηλεοπτική «βόμβα» και από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση, τα σενάρια για την παρουσίαση του talent show δίνουν και παίρνουν!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram του: «Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!»!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έφυγε, όμως ποιος θα παρουσιάσει το Voice;

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» αποκάλυψε: «Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι. Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης;

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice.»!

Ποιος είναι; Δείτε την gallery που ακολουθεί αλλά και το αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή του Open!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved