Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτό είναι το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που θα παρουσιάζει! Όλες οι λεπτομέρειες!
Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτό είναι το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που θα παρουσιάζει! Όλες οι λεπτομέρειες!

Ένα μεγάλο στοίχηµα επιχειρεί να κερδίσει το Star ενισχύοντας την prime time ζώνη µε δεύτερο ριάλιτι, το «Globetrotters».

Το πρόσωπο που εµπιστεύτηκαν οι ιθύνοντες του σταθµού για να παρουσιάσει το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι µε celebrities είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

∆ιατηρώντας τη θέση του στον «Τροχό της τύχης», όπου µε συνεχή πορεία 5,5 ετών γίνεται ο µακροβιότερος παρουσιαστής του καθηµερινού τηλεπαιχνιδιού, το αγαπηµένο πρόσωπο του Star αναλαµβάνει ρόλο µε ειδικό βάρος στο «Globetrotters».

Παραλλάσσοντας λίγο το αρχικό κόνσεπτ του ξένου φορµάτ, όπου οι βασικοί παίκτες είναι τρεις επώνυµοι, η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι θα έχει έξι celebrities σε δυάδες. Κάθε δίδυµο θα µεταφερθεί σε διαφορετικό µέρος του κόσµου και θα αναλάβει να λύσει γρίφους για να κερδίσει.

Εδώ µπαίνει ο ρόλος του παρουσιαστή. Από ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην Αθήνα, που θα θυµίζει ατµόσφαιρα Τζέιµς Μποντ ή «El profesor» από το «La casa de papel», ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα είναι αυτός που θα αναθέτει τις αποστολές στους έξι παίκτες, θα παρακολουθεί τις τρεις οµάδες ανά τον κόσµο και θα συνοµιλεί καθηµερινά µαζί τους για να τους παρέχει οδηγίες και επιπλέον στοιχεία που θα τους βοηθούν να λύσουν τους γρίφους.

To «Globetrotters» θα µεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα δύο φορές την εβδοµάδα στη βραδινή ζώνη. Στόχος του Star είναι να µπει δυναµικά στη µάχη της prime time και να «χτυπήσει» µε πρωτότυπο ελληνικό πρόγραµµα και στις ηµέρες που δεν θα µεταδίδεται το «Greece’s next top model», ώστε να έχει µια πιο σταθερά υψηλή επίδοση στο δυναµικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών.

Πηγή: Realnews

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved