Η κόρη μου: Ο πυροβολισμός που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό (photos)
Media

Η κόρη μου: Ο πυροβολισμός που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό (photos)

Απαγωγές, απειλές, διλήμματα και ένας πυροβολισμός δημιουργούν καινούργια δεδομένα στη σειρά «Η κόρη μου».

Η διαμάχη με τον εχθρό βρίσκεται στο αποκορύφωμα της. Ο Ντεμίρ, ο Ουγούρ και ο Τζεμάλ μπροστά στον κίν­δυνο που αντιμετωπίζουν ενώνουν τις δυ­νάμεις τους και θυμούνται τα παλιά. Οι προσπάθειες τους όμως δεν έχουν αποτέλεσμα, αφού ο Ρεσάτ βρίσκει την ευκαι­ρία που έψαχνε.

Οι άντρες του εκμεταλ­λεύονται την απουσία των τριών και απαγάγουν την Οϊκιού, την Τζαντάν και τπ Σεβγκί. Οι ισορροπίες αλλάζουν για τα καλά και ο Ντεμίρ οδηγείται σε μια απόφαση που πο­τέ δεν φανταζόταν. Για να γλιτώσει τα αγα­πημένα του πρόσωπα συνεργάζεται με την Αστυνομία και τον Μουράτ. Οι απαγωγείς όμως βρίσκονται πάλι ένα βήμα μπροστά. Έχοντας φτάσει σε αδιέξοδο, ο Ντεμίρ συνειδητοποιεί ότι π μόνη λύση είναι να πα­ραδοθεί στον εχθρό του. Μόνο έτσι θα γλιτώσουν η Οϊκιού, η Τζαντάν και η Σεβγκί.

Την ώρα της... ανταλλαγής ο Ντεμίρ προ­λαβαίνει να εξομολογηθεί τον ερωτά του στην Τζαντάν. Και εκείνη τη στιγμή ένας πυροβολισμός συγκλονίζει τους πάντες. Ο Ντεμίρ δεν γυρνά πίσω. Η Οϊκιού έχει ανα­στατωθεί. Δεν μπορεί να μένει ήρεμη όσο δεν έχει νέα για τον πατέρα της. Μάταια η Τζαντάν, ο Ουγούρ και ο Τζεμάλ προσπα­θούν με διάφορα ψέματα να την παρηγο­ρήσουν και να την κάνουν να νιώσει καλύ­τερα.

Οι ίδιοι κλαίνε βουβά τον Ντεμίρ κα­θώς είναι σίγουροι πλέον ότι το νήμα της ζωής του έχει κοπεί. Εκείνος όμως είναι ζωντανός και για να κερδίσει την ελευθε­ρία του πρέπει να φέρει εις πέρας μια... τε­λευταία δουλειά για τον δεσμώτη του, Ρε­σάτ. Εκείνο που δεν γνωρίζει ο τελευταί­ος είναι ότι ο Ντεμίρ ετοιμάζει παράλληλα ένα σχέδιο προκειμένου να γλιτώσει μια και καλή απ' όλα αυτά. Καταφέρνει μάλι­στα να ειδοποιήσει τον Τζεμάλ προκειμέ­νου να τον βοηθήσει στην υλοποίηση του σχεδίου του. Την κρίσιμη βραδιά όμως το σχέδιο του Ντεμίρ δεν έχει την εξέλιξη που περίμενε. Ο κίνδυνος να βρεθεί στη φυλα­κή είναι πλέον ορατός.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved