Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την πρόταση από τον ΑΝΤ1 και πώς τελικά κατέληξε στον ΣΚΑΙ (photos)
Media

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την πρόταση από τον ΑΝΤ1 και πώς τελικά κατέληξε στον ΣΚΑΙ (photos)

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Mίλησε για τους λόγους που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προτάσεις που δέχτηκε από όλα τα ιδιωτικά κανάλια και σε τι αυτές αφορούσαν. Ακόμη, μίλησε για τον ΑΝΤ1 και για όσα του έλειψαν από τη δουλειά του. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς είπε...

Σου έλειψε η τηλεόραση και αυτού του είδους η επαφή με τον κόσμο;

Δεν μου έλειψε καθόλου η τηλεόραση. Ούτως ή άλλως, γνωρίζω πως κάποια στιγμή δεν θα βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες. Δεν έχω τη ματαιοδοξία ότι πρέπει να βρίσκομαι απαραίτητα στο γυαλί. Αυτό που μου έλειψε είναι η δημιουργία που σου προσφέρει η εργασία. Είμαι δημοσιογράφος -έχω στήσει έντυπα, εφημερίδες- και όχι ένας απλός παρουσιαστής. Στηρίζω τις εκπομπές που παρουσιάζω και συμμετέχω ενεργά στη δημιουργική ομάδα ενός πρότζεκτ. Αυτό μου έλειψε, και μάλιστα πολύ.

Υποθέτω ότι το διάστημα που ήσουν εκτός είχες πολλές προτάσεις. Η τηλεοπτική σου επιστροφή αλλά και η επόμενη μέρα στον ΣΚΑΙ είναι στρατηγικά μελετημένη;

Ειδικά μετά τα περασμένα Χριστούγεννα, είχα προτάσεις από όλα τα ιδιωτικά κανάλια για διάφορα πρότζεκτ, σε διάφορες ζώνες, από την πολύ πρωινή μέχρι τη late night ζώνη. Επίσης, δεν σου κρύβω πως είχα πρόταση και από τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η τελική μου, όμως, απόφαση να πάω στον ΣΚΑΙ με βρίσκει πολύ χαρούμενο, διότι φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επενδύει στο ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με πολύ σημαντικές σειρές και εκπομπές, αλλά και με δυνατές υπογραφές ηθοποιών, δημιουργών και παρουσιαστών. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ανανέωσης του ΣΚΑΙ.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved