Δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Στο τέλος της εκπομπής είχα πάθει θλάση στους μυς της κάτω γνάθου»;
Media

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Στο τέλος της εκπομπής είχα πάθει θλάση στους μυς της κάτω γνάθου»;

Μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, είναι ο πλέον ικανός για να μιλήσει για τη μικρή οθόνη. 

 

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση ο οποίος σε συνέντευξή του, περιέγραψε μία πολύ αστεία στιγμή της καριέρας του και όχι μόνο. Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξή του...

Έχετε κάνει λάθη;

Πάρα πολλά και τα αναγνωρίζω όλα. Έμαθα μέσα από αυτά. Δεν θα εστιάσω στο ποια είναι, απλώς εύχομαι όσα χρόνια μου απομένουν στη δημοσιογραφία να λιγοστεύουν τα λάθη.

Ποια θα αναγνωρίζατε ως τη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σας;

Είναι πολλές. Όταν δούλευα σε εφημερίδες και μου προέκυψε το πρώτο αποκλειστικό, όταν το '92 άρχισαν να κλείνουν εφημερίδες και εγώ βρέθηκα στον ΑΝΤ1, όπου δεν ήξερα την τύφλα μου και με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ με έκαναν μεταγραφή από τις εκπομπές στο δελτίο ειδήσεων - καλή του ώρα του Γιάννη Παπουτσάνη. Σημαντική στιγμή ήταν η πρώτη μου πολεμική ανταπόκριση.

Η πρώτη φορά που βγήκα σε εκπομπή στον αέρα και δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι. Θυμάμαι ότι μου είχαν πει να γελάω, για να είμαι χαριτωμένος, και στο τέλος της εκπομπής διαπίστωσα ότι είχα πάθει θλάση στους μυς της κάτω γνάθου από τα διαρκή χαμόγελα! Σημαντική στιγμή ήταν και όταν διαπίστωσα ότι δεν κάνεις πάντα κοριέρα με την πολλή δουλειά, αλλά υπάρχουν κι άλλα διάφορα πλάγια μέσα τα οποία εγώ δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω. Όπως επίσης και όταν κολλητοί μου φίλοι άρχισαν να με μαχαιρώνουν πισώπλατα. Είναι μαθήματα ζωής.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved