Οι «χρυσές» μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού! (photos)
Media

Οι «χρυσές» μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού! (photos)

Για κάποιους το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται ακόμη σε θρίλερ, αφού δεν ξέρουν πού θα τους βρει τηλεοπτικά ο χειμώνας.

Κάποιοι άλλοι όμως φρόντισαν εγκαίρως να κλείσουν νέες συνεργασίες παίρνοντας καλές μεταγραφές για τα δεδομένα που υπάρχουν πια στην ελληνική τηλεόραση και απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους. Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί…

Μαρία Μπακοδήμου

Αντίστροφη πορεία για τη Μαρία Μπακοδήμου, που εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ και τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι και κατευθύνεται στο Οpen. Μετά το τέλoς του ομολογουμένως χαμηλής αισθητικής «Ροwer οf Ιονe» δεν φαινόταν φως σε μια ενδεχόμενη συνέχεια της συνεργασίας της γνωστής παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ. Όπως βέβαια κι έγινε. Η Μαρία έκλεισε τελικά συμφωνία με το Οpen για να παρουσιάσει δύο τηλεοπτικά προγράμματα: Ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και ένα καθημερινό ριάλιτι, που θα λέγεται «Δικαστήριο της μόδας» και θα θυμίζει το «My style rocks».

Γιώργος Λιάγκας

Από τα τέλη Μαΐου ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΣΚΑΪ. Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο που κράτησε 2 χρόνια ο Γιώργο5 Λιάγκας επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και μάλιστα με δύο εκπομπές. Η πρώτη είναι το «Μεσημέρι», που θα προβάλλεται καθημερινά 12:00-14:00 και η δεύτερη το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Guess my age».

Αγγελική Νικολούλη

Το συμβόλαιο της δαιμόνιας «Μις Μαρπλ» έληξε το καλοκαίρι και αρχικά δεν ανανεώθηκε. Ξεκίνησαν μεταξύ της δημοσιογράφου και της νέας διοίκησης του Alpha συζητήσεις που κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά φάνηκε... «φως στο τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει στο πρόγραμμα του Alpha και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Νίκος Μουτσινάς

Άλλη μια πολυσυζητημένη μεταγραφή της νέας σεζόν. Όλοι προεξοφλούσαν ότι θα παραμείνει στο Οpen, καθώς πήγε πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ είχε και συμβόλαιο με ρήτρα. Εκείνος όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση (για κάποιους και ρίσκο) και μετακινεί από το φθινόπωρο την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Με την ίδια θεματολογία, την ίδια ώρα, αλλά όχι και τον ίδιο τίτλο. Καθώς το «Για την παρέα» αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Οpen.

Δείτε ποιοι άλλοι σταρ της τηλεόρασης έχουν πάρει μεταγραφή και έχουν ανοίξει πανιά για άλλα τηλεοπτικά... πελάγη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved