Ρετρό: Πετύχαμε πρωταγωνίστρια του Παρά Πέντε, στο Άγγιγμα Ψυχής, χρόνια πριν γίνει γνωστή!
Media

Ρετρό: Πετύχαμε πρωταγωνίστρια του Παρά Πέντε, στο Άγγιγμα Ψυχής, χρόνια πριν γίνει γνωστή!

Έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα το 2005. Όταν ξεκίνησε να παίζεται η εξαιρετικά πετυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Στο παρά πέντε". 

Το τηλεοπτικό σήριαλ με τις εντυπωσιακές θεαματικότητες που για τρία χρόνια χάρισε στο Mega αμέτρητες πρωτιές, έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2005 και λίγο πολύ, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της προβολής του, όλοι οι πρωταγωνιστές του βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Όχι και άδικα, αφού ακόμα και σήμερα, 14 χρόνια μετά οι μοναδικές ατάκες των ηρώων του εξακολουθούν να προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε

Ανάλογη ήταν και η μεγάλη επιτυχία του θρυλικού επίσης σήριαλ "Άγγιγμα Ψυχής", που έκανε πασίγνωστη την νεαρή, τότε, ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο σκανδαλιστικός έρωτας του εκπροσώπου της εκκλησίας, Σταύρου Ζαλμά με την εντυπωσιακή νεαρή, καθήλωνε τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη αρκετά χρόνια νωρίτερα, το 1998, την ημέρα της προβολής της σειράς.

Σταύρος Ζαλμάς και Θεοφανία Παπαθωμά στο σήριαλ

Κι αν και παρακολουθούσαμε και τα δύο σήριαλ την εποχή που παιζόντουσαν ομολογούμε πως δεν θυμόμασταν την γνωστή πια πρωταγωνίστρια στο πέρασμά της από την σειρά του Ant1, στα πρώτα της βήματα τότε στον χώρο.

Πέφτοντας πάνω στις επαναλήψεις της σειράς όμως, στο Makedonia TV, δεν ήταν δυνατόν να μην την αναγνωρίσουμε. Μπορεί να ήταν 7 χρόνια μικρότερη από το Παρά Πέντε και καστανόξανθη αλλά το πρόσωπό της και η φωνή της απαράλλαχτα!

Ο λόγος φυσικά για την Αγγελική Λάμπρη, την Αγγέλα του Παρά Πέντε, που στο Άγγιγμα Ψυχής έκανε μια τραγουδίστρια στα τοπικά μπουζούκια στα Γιάννενα που διαδραματιζόταν η πλοκή της σειράς.

Δείτε το βίντεο που προλάβαμε να τραβήξουμε μετά το πρώτο ξάφνιασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved