Η Φαίη Μαυραγάνη αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή της
Media

Η Φαίη Μαυραγάνη αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή της

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη μίλησε για τις αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επίσης μίλησε και για το αν ο ανταγωνισμός με τις άλλες εκπομπές της δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος. Διαβάστε τι ακριβώς είπε...

Ετοιμοπόλεμη για τη νέα σεζόν η δημοσιογράφος...

Πότε επανακάμπτει η εκπομπή σας, το «Τώρα... ό,τι συμβαίνει» στο Οpen;

«7 Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε δριμύτεροι».

Θα δούμε αλλαγές στην εκπομπή σας;

«Κάθε χρόνο επιχειρώ να κάνω κάποιες αλλαγές, γιατί πρώτη εγώ νομίζω ότι έχω ανάγκη τις αλλαγές, επειδή βαριέμαι. Θα βάλουμε και άλλα πράγματα στην εκπομπή, θα έχει και άλλες ενότητες, και άλλο δυναμισμό και θα προσπαθήσουμε να ανοιχτούμε περισσότερο στην επαρχία».

Είστε ικανοποιημένη από την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε;

«Είμαι ικανοποιημένη γιατί κάθε χρονιά αυτή η εκπομπή, είναι η έβδομη σεζόν φέτος, αποδίδει παραπάνω και ο κόσμος την αγκαλιάζει παραπάνω, μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί είναι μια προσπάθεια που επιβεβαιώνεται, μια προσπάθεια λίγων ανθρώπων που πιάνει τόπο».

Τα νεανικά κοινά είναι συντονισμένα στην εκπομπή σας...

Είναι χαρά μου να βλέπω και τα νεανικά κοινά να μας δείχνουν μια προτίμηση και πολλές φορές να μας δίνουν την πρωτιά. Είναι ένα κοινό στο οποίο εδώ και χρόνια οι ιθύνοντες των καναλιών και οι διαφημιστές δίνουν μεγαλύτερη βάση».

Ο ανταγωνισμός με τις άλλες εκπομπές σας δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος;

«Μου δημιουργεί την ανάγκη να οχυρώνω καλύτερα την εκπομπή γιατί πολλές φορές οι ανταγωνιστές λειτουργούν περίεργα και έχουν υπάρξει και φορές που έχω χάσει καλεσμένους από τον ανταγωνισμό. Εχουν υπάρξει φορές που έχω δεχθεί τρικλοποδιές από τον ανταγωνισμό. Και δεν το καταλαβαίνω γιατί νομίζω ότι αυτός ο χώρος αφήνει τον καθένα να κάνει τη δουλειά του. Ας την κάνει, λοιπόν, ο καθένας όσο καλύτερα μπορεί και ο κόσμος θα κρίνει», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved